Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
negyven2
veterán
válasz cyberkind #466 üzenetére
A "reális" fizikát miatti dolgot sose értettem. A GTA IV-nek igazából csak annak akart látszani, de valójában csak egy ügyes türk volt. Igen, a GTA V jármű fizikája sokkal árkádosabb lett, de nem NFS szintű árkád. Sokan elfelejtik, hogy ez egy akció játék és nem egy szimuláció. Igen tudom, hogy lenne igény egy GT/Forza szintű járműfizikára, de ez egy GTA-ban nem működne élvezhetően.
Viszont ebből az előzetesből még nem látni, hogy mennyivel változik a jármű fizika. Az egyéb fizika nagyon sokat. kapásból a haj, test (mell és s*gg fizika!!!), a már az ebben az előzettéből látható animációk sokasága. De komolyan! Bár grafikában azért nem, de mozgásanimációban simán CGI szint ez! Pluszban itt tényleg manuálisan építették fel az egész világot.
Ja és a világítás az megint egy új szint Open World játékokat tekintve.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz cyberkind #409 üzenetére
Valamiről lemaradtam volna? Ugyanis a legutolsó információk szerint Sony esetében a CoD-nál csak annyi változás lesz, hogy elveszíti az timed exclusive, és a first play dolgokat. Mint az, hogy pár nappal hamarabb jön a beta teszt lehetőség, vagy, hogy egy két skin, map, pár hónapig PS-en lesz elérhető. Illetve azt, hogy PS logóval reklámozzák.
De egy ez már régen ki lett tárgyalva, hogy egy ilyen deal konkrétan a Sony ABK dolgait tenné nem csak nevetségessé, de pofátlanná is. Értsd úgy, hogy másfél évig verték képletesen az asztalt, hogy nekik mekkora kár lesz belőle, ha elveszítik az ex. dolgokat a CoD esetében. Meg amiatt "sírtak", hogy ha esetleg az a lehetetlen dolog jönne, hogy Xbox/PC ex lesz a jövőben a CoD az nekik mekkora kár lenne... nos ha ezek után akár timed ex. címmé tennék a következő GTA-t, akkor az önmaguk szemembeköpése.
És azért azt se szabad elfelejteni, hogy egy ilyen deal-t nem két nap megkötni. Vagyis ha lesz is ilyen az már nagyon régen (még az ABK/Bethesda megvétel elött) létrejött. Ami a neten kering erről a dologról, az kb2018-19 körüli dolgok felemlegetése. Akkor még az volt, hogy $600-$1000 millióért vettek egy hónapos előnyt. Ez mára annyira fejlődött egyes helyeken, hogy $2 milliárd és kizárólagos ex. deal PS-re 3 évre, majd utána jöhet PC-re, de Xbox-ra sose. Ennek a még durvább változata, hogy ez vonatkozik minden eddigi és jövőbeli Rockstar játékra is, vagyis az Xbox platform elérhető játékokat leveszik a Store-ból. Ez amúgy azután jött elő, hogy nem jött ki Xbox-ra az RDR újrakiadás.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
SkyLine3000
addikt
válasz cyberkind #357 üzenetére
Nyilván nem szó szerint értettem a szimulátort...
Nekem nem volt bajom a vezetéssel. De legalâbb lehetett érezni, hogy autót vezet az ember, mert volt súlya. Hidd el, közelebb áll a valósághoz a 4 fizikája, mint az 5é. Az 5 ilyen szempontból eléggé elment arcade stílusba. Ami nem baj. Kinek, mi a fontos. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz cyberkind #206 üzenetére
Mivel pár hónapja adott ki a Rockstar egy közleményt hogy 2024 ősz és 2025 tavasz közötti bevételük előreláthatólag jobban fog növekedni mint amikor a GTA V megjelent így ezzel céloztak arra hogy akkor fogják kiadni előreláthatólag a játékot. Mert ha nem akkor jelenne meg akkor mitől szárnyalnák túl a GTA V megjelenési bevételük?
#212cyberkind:
Egy GTA IV remaster-t én is bírnék. Nekem a GTA III, VC, SA remaster is bejött. Sokkal szebb lett az ég, a felhők ahogy mozognak stb...[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
wjbhbdux
veterán
válasz cyberkind #119 üzenetére
Igen, de az csak egy befektetés Kínából, hogy lefölözzék a hasznot a sok Fortniteos skinből, nem pedig egy kapu a kínai piacra. Magában Kínában nincs jelen az Epic, ott nem terjedt el a Fortnite sem, és nincs komoly felhasználó bázisa. Steam meg a Dota miatt ott van sok kínai gépen, a felhasználóik harmada onnan való.
/s
-
wjbhbdux
veterán
válasz cyberkind #115 üzenetére
Nem tud az Epic annyit fizetni. Az igazi nagy nevek, ahol több tízmilliós eladás és további mikrotranzakció esik ki ha nem jön Steamre, nagyon sokba kerülhetnek. RDR2-re is csak 1 hónapot tudtak lebizniszelni, Borderlands 3-ra meg negyed évet. GTA Trilogy pedig már pont, hogy a Steamre jött előbb.
Kína nagyon fontos a Rockstarnak, az 5-re is a Steam ottani népszerűségének köszönhetően ugrottak rá annyian amikor kijött.
oriic: áá ez a jól bevált Blizzard WoW stratégia. Nem frissíteni az 5-öt a megjelenés előtti időszakban, hogy kiéhezettebbek legyenek és gyorsan vegyék a 6-ot.
/s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest