Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Szia, nálad valami nagyon nem jó.
Nem tudom, esetleg valami driver probléma - összeakadás.Nekem 1070Ti van, FHD, minden very high - high.
60 - 80fps
gpu: 57-68% és 45-6-7°C (idle 33-4°C és víz van rajta)
cpu: 25% körülEgyedül session töltésnél, vagy a térképet megnyitva ugrik fel a GPU 9X% kihasználtságra.
4K alatt a 1070, nekem is gyanús, hogy 80% és felette kellene lennie (egyéb beállítások függvényében) - és természetesen menni kell vele a hőfoknak is.A bekarikázott részeknél voltam folyamatosan a játékban: (hozzá tudod nézni a procit, FPS-t, mindent is):
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
lanszelot
üzenetére
Igen 2013-ban jött ki xbox360-ra - amire már sok éve nem is jön frissítés -, de ez a PC topik, a PCs verzióval. Ha egy picit is követted a játék fejlődését, akkor gondolom tisztában vagy vele, hogy volt "némi" fejlődés és bővülés a játékban a 7 évvel ezelőtti x360-as verzióhoz képest. Az Forza sorozatot nem venném ide, mert teljesen más világ, kevésbé komplex a játék, jóval kevesebb dolgot kell ott számolni. Láthatóan eszed ágában sincs elfogadni tanácsot olyan emberektől akik már beletettek a játékba néhány ezer órát, mert jobban tudod, így a legjobb tanács amit adhatunk az az, amit te magad írtál itt az utolsó mondatodban... Fölösleges pörgeni a topiklakókat ezen, ha úgyis jobban tudod.
-
Kiskokó
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Mondjuk azért nem ártana ha a játékot főablakba dobnád és utána néznéd meg 10 perc múlva mit mutat a feladatkezelő... asztalra téve nekem is kevesebbet eszik

Figyi én 1060 6Gb és 2070 8Gb-al is játszottam sokat... 2K vgay Ultra Wideba a 2070-el... mindig maxon mentek a VGA-k... és nem 4Król beszélek.
1070-el 4K talán eldöcög 20-30FPS-el normál beállításon szerintem.De tudod mit vedd úgy hogy semmit se írtam, mert látom a későbbi HSZ-eidben nem értékeled a "segítségünk" / tapasztalatunk.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Te nagyon nem informálódsz.
Meg nem olvasol. Nem mod-olt grafikát írtam. Hanem azt írtam ha olvastad volna értelmesen hogy a GTA V 2015-ben jelent meg PC-re (és nem össze keverendő a 2013-as Xbox/PS grafikával) és azóta folyamatosan a R* szépíti, alakítja a grafikát szebbé ami érezhető és látható.De ha nem hiszel akkor nézd meg YT-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- OLED TV topic
- Óra topik
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg nem olvasol. Nem mod-olt grafikát írtam. Hanem azt írtam ha olvastad volna értelmesen hogy a GTA V 2015-ben jelent meg PC-re (és nem össze keverendő a 2013-as Xbox/PS grafikával) és azóta folyamatosan a R* szépíti, alakítja a grafikát szebbé ami érezhető és látható.
CactuS