Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz VikMorroHun #66480 üzenetére
Fú hallod, te nagyon okos vagy .
Én se szeretem, ha valami nem úgy van a játékban, ahogy én azt elképzelem. Pl gyűlölöm a városi gyárakat, és legszívesebben senkinek nem segítenék, akinek az van, mert a francnak van kedve kikocsikázni paletoba. De megcsinálom.
Én azt mondom, ha nem akarsz valakinek segíteni, akkor inkább ne segíts, és kész. -
freeknight
őstag
válasz FehérHolló #66552 üzenetére
Tudod van a crew-nak egy olyan kis dolga, amit úgy hívnak, szabályzat. Ebbe nem fér bele más pp-jének, vagy egyéb vip workjének a betámadása.
Ennyi, ezen szerintem nincsen mit ragozni.
-
freeknight
őstag
-
freeknight
őstag
-
freeknight
őstag
válasz IMIIKE1998 #67115 üzenetére
Jól érzed, a gta 4-nek sokkal komolyabb, sötétebb története van, happy end nélkül.
Nem egy szimulátor az sem, de ezerszer valósághűbb a fizika, mint az 5-ben.
A gta 5 sztorija inkább hasonlít egy modern akció vígjátékra.
Egyébként ettől függetlenül a gta 5 sokkal, kiforrottabb, teljesebb játék, azt semmiképp se mondanám, hogy unalmas. -
freeknight
őstag
Sziasztok
Az új dlc örömére én is visszatérek a játékba. A problémám, hogy kivittem a single-t nyáron, és modokat is telepítettem. Letöröltem a játékot, aztán kézzel kitöröltem a gta 5 mappát a steamapps/common könyvtárból, majd a dokumentumok mappából is a rockstar games mappát.
Ez így elég ahhoz, hogy megszabaduljak minden szeméttől, és modmentesen mehessek online? -
freeknight
őstag
Mennyibe kerül az új facility a heisthez, a supply menedzselős szobával? 750k-m van most csak, gyorsan pattintok egy shark cardot, csak nem mindegy, melyiket.
-
freeknight
őstag
Eddig minden heistnél volt olyan opció, hogy fel kellett hívni lestert, és a sok opció között volt egy olyan hogy "cancel heist progress", ezzel lehetett törölni az aktuális heistedet. Szerintem ez itt is működne.
Nem biztos hogy pontosan így hívják az opciót, 2 éve nem játszottam már.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest