- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Mike
veterán
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Źşë'
addikt
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Ha fehér akkor normális,és minél sötétebbre változik annál marhább.

A szín asszem a mental state-t jelzi,ha valaki vörös és szarvai vagy mi a fenék vannak,azt jelenti hogy agyilag zokni és lelehet vadászni.
Talán.
Amíg nem csinálsz rossz dolgokat fehér maradsz és kapsz pénz bónuszt mert normális vagy,de ha ölöd a népet vagy más játékosokat elkezdesz beszinesedni. -
Mike
veterán
-
CactuS
Arcképgyáros
Easy és Hard között nincsen számottevő különbség szerintem. Alapvetően, ha hülye a csapat, akkor az easy sem segít, viszont a normal/easy beállítás kilépésre készteti a tapasztaltabb játékosokat. Ugyanez igaz missionökre is, ezért lehet, hogy kilépnek olyan akikkel egyébként normálisan végig lehetne tolni.
-
Plata
félisten
-
Modst3R
senior tag
-
törölt tag
-
Plata
félisten
-
drachoHUN
senior tag
-
Modst3R
senior tag
-
Courage_7
aktív tag
-
Wiz Khalifa
veterán
Régen vetette fel valaki. Én megcsináltam és ennyi.
Annyi előnyét látom hogy a képeket oda "egybegyüjtve" látjuk nem kell fél napot keresgélni ha valaki csak képet akar.
Amúgy sokak szerint jó ötlet volt.
Mike:
Csak simán megveszed a Factiont és akkor a Faction Custom Donk tuningot teszed rá majd 700 kilóért.
-
cyberkind
félisten
Amúgy nem akarna valaki topikgazda lenni?
De legfőképp a külön hardveres topiknak nincs értelme, komolyan aki azt kitalálta tökön kéne rúgni mert ez a topik pörög, ez a fő topik, minden itt van és ez így is volt, van, lesz is jó, nem egyszer segítettek a 4 topikjában amiből csak 1 volt nem 88 féle ez meg az.

A topikgazda meg szépen előrelépett modinak csak amíg egy 980 topikban lett másik topikgazda itt semmi se történt.
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
-
smarci2000
tag
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
-
cyberkind
félisten
-
Mike
veterán
-
Plata
félisten
Nem izgat a Hsz vadászat,de a vacak samsung mobilomon nem jó a szerkesztés,van szerkesztés gomb,de olyankor a billentyűzet alsó két sora el van csúszva,és iszonyat írni vele,inkább dobom ki a telót az ablakon minthogy szerkesszek vele,mert 1 betű beírása is kész szenvedés szerkesztés módban.Én szeretek írogatni,de nem a hsz száma izgat,csak lusta vagyok szerkeszteni,sajnálom.Azt sem tudtam eddig hogy vanavatar hsz szám után.
-
Plata
félisten
Az én statom:
Cops killed2,860
NOOSE killed310
Times Wanted1,058
Wanted stars attained3,822
Wanted stars evaded3,464
Time spent with a Wanted Level1d 2h 9m 53s
Last Wanted Level duration0d 0h 1m 0s
Longest Wanted Level duration0d 0h 14m 4s
Time spent with a 5 star Wanted Level0d 11h 53m 37s
Drive-by kills as driver1,486
Drive-by kills as passenger1,362
Tires shot out11.1K
Vehicular kills225
Cars stolen268
Motorcycles stolen10
Helicopters stolen88
Planes stolen42
Boats stolen36
ATVs stolen3
Bicycles stolen1
Cop vehicles stolen41
Store Hold Ups8Pistol kills51
Combat Pistol kills2
AP Pistol kills1,632
Pistol .50 kills1
Marksman Pistol kills5
Heavy Revolver kills1
Flare Gun kills3
Micro SMG kills508
SMG kills44
Assault SMG kills10
Gusenberg Sweeper kills1
Combat PDW kills13
Machine Pistol kills7
Assault Rifle kills12
Carbine Rifle kills13
Advanced Rifle kills343
Special Carbine kills412
Marksman Rifle kills21
MG kills131
Combat MG kills237
Pump Shotgun kills7
Sawed-Off Shotgun kills3
Assault Shotgun kills440
Bullpup Shotgun kills0
Heavy Shotgun kills18
Sniper Rifle kills607
Heavy Sniper kills77
Grenade Launcher kills597
RPG kills691
Firework Launcher kills1
Homing Launcher kills276
Minigun kills64
Grenade kills1
Tear Gas kills5
Sticky Bomb kills247
Proximity Mine kills38
Molotov kills7
Knife kills5
Nightstick kills0
Crowbar kills15
Baseball Bat kills6
Golf Club kills0
Unarmed kills21
Rhino Gun kills1
Buzzard Minigun kills0
Buzzard Rocket kills98
Lazer Cannon kills1
Lazer Missile kills17
Annihilator Minigun kills3
Hydra Missile kills3
Insurgent Machine Gun kills138
Savage Missile kills21
Technical Machine Gun kills613
Valkyrie Cannon kills78
Valkyrie Machine Gun kills19Na nemár hogy valakit megöltem tűzijáték rakétával.

Na meg ezen is behalok,5 kill könnygázzal.
-
Laraxior
titán
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Archttila
veterán
A jelenség nálam úgy néz ki, hogy fix 60fps-ről hirtelen leesik fix 30-ra környezettől és terheléstől függetlenül.
Nálam is ez van és nagyon idegesítő. (6600K_GTX970)
Olvastam egy olyat, hogy ki kell kapcsolni játékon belül a V-sync-et, és NV control panelen tolni egy Adaptive V-sync-et.
Nos az FPS így rendben van, viszont időnként azért csíkozódik, még ha nem is annyira mint teljesen kikapcsolt V-Sync mellett.
Valakinek egyéb ötlet?
-
Kisbocs06
tag
Igen húzva van a vga-m .De furmark szerint stabil .Hd 6870 1gb .Megoldás lenne ha alap órajelen használnám ? Patchakel kapcsolatosan én úgy gondoltam , hogy letöltöm és feltelepítem a játékhoz ( úgy mint a legtöbb esetében ) de akkor ezek szerint magától települ ? ( mármint ha eredeti a game ?? )
-
FST200
tag
-
FST200
tag
kipróbálom a vync on -t, nem biztos hogy ez a jó szó rá, ilyen csík indul meg a képernyő közepétől a tetejéig. hirtelen kameraforgatásnál gyalog, és pl az épület textúrája nem változik ,csak kicsit elcsúszik a csík miatt, ami úgymond követi a kameramozgást
huh nem tudom mennyire érthető -
Mike
veterán
-
Ghard
őstag
Pontosan a stílus a probléma, amit ebben a hsz.ben meg is mutattál, de ez a te bajod.

2x megkérdezted már, látod nem érdekel senkit, mert egy speedhack mód, semmi különös nincs benne.
Amit látsz a videón annyi, mit kell ezt túlragozni?(#32789) hunkryo
Az esetek nagy részében valós okkal van a ban.
Én még mindig azt mondom, hogy aki trainert használ azt végleg ki kéne vágni, nem 10 napra meg 1-2 hétre.
A R* elcseszte ezt az egészet. Aztán szerintem benne van az is, hogy nincs normális anticheat a játék mögött, ezért kaphat bannt az is akit reportolnak. -
Gyula84
veterán
-
Ghard
őstag
-
rup1u5
nagyúr
Senki nem próbálta?
-
ScomComputer
veterán
-
ScomComputer
veterán
-
Plata
félisten
-
ScomComputer
veterán
Na b@zz....pont én is ezt kérdeztem,tegnap..és való igaz,nem rég tettem fel az Nvidia Experience-t......

-
Monster2035
csendes tag
-
ScomComputer
veterán
-
Tibe
aktív tag
-
watador600
senior tag
-
htc07
addikt
-
törölt tag
-
Modst3R
senior tag
-
Puma K
nagyúr
A botrányos törésre és fizikára szokták felhozni a többiek , hogy a GTA sosem az élethű dolgokról szólt...
Akkor azért lesz vizes a ruhája adott szintig ha belesétálsz a vízbe és sötétedik el ahol vizes lett, azért lehet öltöztetni a karaktert mint egy játékbabát, azért kattog a motor mikor leállítod és hűl, azért vannak benne állatok és lehet benne kajálni, ha napszemüveg van a karaktereden és FPS nézetben vagy akkor lencse színezettségének megfelelően változik a képvilág és egyéb kismillió a valósághoz köthető dolog amit a Rockstar beletett ebbe a részbe és azelőtt egyik GTA-ban sem volt benne, de ebben már igen.A fizika és a törés a kettőnk vesszőparipája marad az V. résznél.
Nekem eddig 2x csinálta a játék... szuper újdonságok!

-
GamerToxic
csendes tag
-
Modst3R
senior tag
-
törölt tag
-
rup1u5
nagyúr
-
parkr
őstag
-
Redcaster
őstag
Ne is mondd, freemode-ban kb lehetetlen egy jót baromkodni, mert mindenhol modderbe/cheaterbe botlok... Mondjuk mióta felfedeztem ezt az adversary játékmódot, kb csak azt tolom, baromi jó az egész
Főleg az offense-defense adja nagyon Kurumával
4-5 versennyel bőven 100k felett lehet kaszálni és még csíterek sincsenek 
-
4264adam
nagyúr
-
Modst3R
senior tag
-
Modst3R
senior tag
Azért az érdekes srácok h amikor kiírom h zárt sessionre v heistra vki? - akk senki egy hszre sem méltat utána meg itt anyáztok h szar a játék. Tényleg az. Kezetekbe adom a megoldást, el kellene fogadni...

Szerk...
De ha pl modik hózzájárulnak akár prohardveres crewt is lehetne csinálni máris lehetne crew sessionre menni és abból mazsolázni heistokhoz. Hamar összejönne pár criminal mastermind
-
parkr
őstag
-
Plata
félisten
-
ohcard
tag
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
watador600
senior tag
-
ittakary
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
watador600
senior tag
Szia!
Nálam így zajlik ez a menet: új rendszer után, csinálok az asztalra egy ikont, 1. lemez be, social clubbot felrakom és megy. Viszont, ha később amikor updatelne a game, akkor jönnek a gebaszok, hogy azt írja hogy nincsen feltelepítve a játék, meg egyéb ilyen problémák, ezért kell még egy lépés: 1. lemezt vissza, és mintha ráakarnál telepíteni, elindítod a telepítőt, és ilyenkor nem kell végig rakosgatni a 7 lemezt, csak azt a lemezt fogja kérni, ahol talál "rossz" filet, azt bekéri, felmásolja újra, majd utána tudsz gond nélkül updatelni és játszani.
Van file verify, azt itt találod.
Viszont ez ilyenkor (új rendszer, és telepítés mentes gta) nem fog Neked semmi hibát találni.Ezek saját, illetve netről olvasott tapasztalatok, remélem tudtam segíteni!

-
CJ3
senior tag
-
törölt tag
Érdekes dolgokat mondasz, viszont ez nem teljesen off, de akkor nézzük a másik oldalról: bejelentették hogy a régebbi generációs konzolokon nem fejlesztenek tovább? a Freemode event update már nem is jött ki rájuk. Akkor ezen a ponton el tudják engedni azt a generációt? GOndolták, már eleget eladtunk rá
Azt nem értem hogy ha teljesen külön kell PC-re portolni, más csapat dolgozik rá, ugyanúgy a két generációs konzolokra is mások portolták, akkor miért fogjuk rá hogy a konzolok miatt van? Grafikában lényegesen jobb a PC verzió, akkor miért ne lehetett volna jobb törésben is?Nem tudom elképzelni, hogy a PC verzióból hiányzó törés a konzolok korláta miatt van. A port szerintem azért lett ilyen remekül optimalizált, mert nagyon nagy visszhangja volt a 4-nek, hogy mennyire rossz. ( a már sokszor emlegetett max payne 3 is bemutatta a 4 után hogy igen csak tudnak jól dolgozni, bár tudjuk az cső fps, de akkor is jól sikerült )
Egyszerűen ez a játék ilyen lett. Mert ilyenre csinálták. kismillió moddal mindenki kedvére szabhatja, de mindenkinek megfelelő sosem lesz. ( kivéve nekem
) -
Bjørgersson
félisten
-
flash-
veterán
"Nem értem miért használják még mindig emberek azt az elavult, szar MSAA-t."
GTA V ben lehet állítani az MSAA-nálhogy X4, stb... kapcsoljam ki?
"Nem értem az össze függést? Mi köze ramhoz az MSAA-hoz?"
Amikor 4x-en volt akkor 2gb szabad ramom volt, amikor 8x-ra állítottam akkor ez lecsökkent 0 közeli értékre. Ez valami összefüggést mutat, azt hogy elfogy a ram vagyis lehet nem elég a 6GB. -
Geryson
addikt
Igen, ez így valóban helytálló információ lehet, ebbe bele sem gondoltam eddig!

Más: megcsináltam a sztori módban azt a gyémántos heist küldetést. Felvettem a legdrágább embereket (3 x 14%, ha jól emlékszem). Erre bemegyek én a bótba, én szedem össze a cuccot, én vezetem a motort, én vezetem a teherautót. Akkor ebben mi a csapatmunka? És legfőképpen, van nálam kemény 1000 dollár, hol a többi pénz?!?
-
pokers
senior tag
Sőt, annyira szerencsétlenül számol SLI-CF rendszereknél, hogy a Win10hez kiadott Nvidia driver egyikével se tudtam SLI-vel játszani, mert "túltölti" a VRAM-ot és elszáll a játék.
Így választhattam, hogy letiltom az SLI-t, vagy felteszek egy fél évvel ezelőtti, még a driver nevében is szereplő gta5 nvidia drivert. Ezzel tökéletesen megy az sli. -
Bjørgersson
félisten
-
RoMix85
aktív tag
-
Geryson
addikt
Miért, ebben nincs olyan multi, amiben csak mászkálsz? Free ride csak van itt is, abban viszont verhetetlen élményt ad. Én tegnap vagy 4 órán keresztül krosszmotoroztam, annyit felderítettem, hogy már csak egy kis repülő kell a többi részhez. Megállsz, ciripel a tücsök, a madarak szállnak, a vonat közlekedik, az autók dudálnak. Tiszta királyság...
-
Geryson
addikt
Hehe, rád még emlékszem is! Nem Bátor, a kutya volt az avatarod?

Én januárban toltam egy kicsit a V-öt, utána abszolúte leálltam, de azért most így érzem, hogy PC-n elég sok időt el fogok tölteni előtte.
Hú, a IV-et elég masszívan kipörgettük anno, mennyi és mennyi PH-s összejövetel volt...Néztem tegnap, hogy a full gameplay 7 és fél óra a Youtube-on, gondolom nem elsőre. Szóval számolok vagy 15-20 órával, komótosan...
-
törölt tag
-
törölt tag
-
pzolika9512
aktív tag
-
Malibutomi
nagyúr
-
Kaci84
őstag
-
Źşë'
addikt
eléggé megváltozott, sokkal komplexebb lett az egész, a szerver indítás eléggé leegyszerűsödött, nem lehet konfigurálni a különböző beállításokat, engem zavar az hogy van egy játékos és ha meglát pl a Liberátorral, addig addig cseszekszik míg fel nem robbant... mindenkinek ez az agresszív hozzáállása ez valami borzalmas, nem tudnak az ember mellett úgy elmenni hogy ne lőnének belém, vagy épp intéznének el
egyébként ugye az M key megnyomására előjövő ablakban rengeteg mindent be lehet állítani, többek között hogy ne lőjék az embert - passiv mod, de az ember nem szeretné az egész játékot passiv modban tölteni stb...
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
Źşë'
addikt
-
pendre54
addikt
Üdv!
Nálam is ez történt amikor befejeztem a story módot. Egyik napról a másikra engem is ez a látvány fogadott, újra el kellett mennem azokra a területekre, ha minden objektumot látni szeretnék. Másik gond meg az nálam, hogy bizonyos félbenhagyott küldetések nem érhetőek el. Pl. Trevorral megvettem a külterületen lévő repteret, és onnantól kezdve, elérhetővé váltak repülős mellékküldik, ahol több féle célpontokat kellett bombázni. Egy párat megcsináltam még korábban, a story mód végigjátszása alatt, most viszont hiába megyek oda, ülök be a repülőbe nem kapok küldit.
A story mód befejezése után nálam a tőzsdézésnek is vége van. Vásárolni ugyan tudok részvényeket, de azoknak az ára nem mozdul sehová, gyakorlatilag úgy tudom eladni, ahogy vettem. A végigjátszás alatt úgy is működött a tőzsde, hogy megnéztem a grafikonon, hogy melyik részvény ára kezd emelkedni éppen, bevásároltam, majd azon melegében el is adtam mindet, és rögtön kaszáltam több tízezer, vagy még nagyobb összeget. Most ennek is vége, amikor lenne pénzem, és nem tudom, hogy a fenti problémák ezek valami bugok nálam, vagy így van a játék megírva. -
Źşë'
addikt
most hogy írod, valóban itt van
nem vettem észremostanság kezdte el a játék nekem azt onlineban hogy mennék de a szokásos "'Timed out loading session'"
és egyáltalán nem tudok belépni, mert mindig ez fogad - valakinek van valami kézzel fogható 5lete? routerben forwardoltam azt a pár portot de ugyan az a helyzetmeg ez a daily challenges be - be ragad, megint bebuggolt, és nem frissít - azért lenne benne pár hiba amit javíthatnának, ezek elég zavaróak, amúgy rendben van a játék
-
YM
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Napelem
- Adobe Photoshop
- Diablo IV
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Arch Linux
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem egy hacker segítségével? (amúgy ez a hacker elég röhejes jelző egy egyszerű kis személyre aki ott ük a gépe előtt és nyomkodja a trainert
)

Maximum 8 Gb-ig kezeli a ramot, abból is csak azokat amelyeknek mindkét oldalán vannak chipek.

CactuS