Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mexbacsi
tag
Pedig szép lett volna, pont arra pályázom na meg ugye a deluxora, mert azzal nagyon könnyű online jobot csinálni

Nincs egy csoport vagy valami itt, akik játszanak együtt? Szívesen csatlakoznék
Igazából, elég nehéz pénzt keresném még, fut már a pénzgyártás és bunker pénzcsináló, de ezen felül max online jobot tudok csinálni, de amire ezzel összejön egy deluxora való...
Meg ugye sok esetben, mindig kilövik a cuccomat, amit le kell szállítanom...
-
Plata
félisten
válasz
Mexbacsi
üzenetére
Garázsodba csak is 100 ezer dollár alatti autót tudsz bevinni.
Kivétel a 900 ezer dolláros Lifeguard,amit ha valaki spawnol neked be tudod vinni a garázsodba.
Más játékosok autóját nem tudod ellopni,a játékosok autóján van biztosítás ami véd a lopás és a felrobbantás ellen.Ellopni nem lehet,max beleülhetsz és furikázhatsz vele,az enyémmel nem mert nekem max ismerős vagy crew tag használhatja.ha valami barom felrobbantja akkor a biztosító vissza adja a kocsidat,motorod,repülőd,tehened egyebed.
-
proof88
addikt
válasz
sixpak
üzenetére
Nem, más is szenved. 2-3 hete, mióta ingyenes lett. Gondoltam ma nem este próbálkozom hanem délután, annyit tudtam csinálni hogy pörgettem egyet a kereken kaszinóban, utána kirakott a pályára már a karakterem nélkül, fél percig csak a pályát láttam, aztán a szokásos erroros hibaüzenet fogadott. Tegnap este 2x is error volt rövid idő alatt, fel is adtam. Már sokadig nap adom fel így. Utoljára talán hétfőn vagy kedden tudtam értelmesen játszani, de akkor is 45 percet szenvedtem mire 1 másik emberrel missiont csináltunk.
Katasztrófa. Nem régóta vagyok játszom online-nal, kb 2017 óta, de ennyire szar még nem volt a stabilitása. Nekem mostanában nincs módom modderekkel se összefutni, annyira rövid időt tudok egy szerveren eltölteni.
-
-
Puma K
nagyúr
"Nalam eleg gyakran infinity loop loading online van W10 alatt."
A GTA Online már a megjelenésének az évében 2015-ben megkapta PC-n a "Töltőképernyő szimulátor" játék plecsnit. Szóval semmi újdonság nincs ebben.
2018. decemberéig Windows 7-et futtattam és csak azután tértem át Windows 10-re. Bőven volt töltőképernyő nézegetés már a régebbi Windows-nál is... nálam azon az OS-en futott bele több mint 1.000 óra.
A véletlenszerű ledobálás is ugyan úgy előfordult szerintem ugyan akkora arányban mint Windows 10 esetén mint Win7-nél.
Bőven nem Windows sajátosság egyik tényező sem. Simán csak a Rockstar az Online történetet 2015-ben kezdte el, aminek az alapjai régebbre nyúlnak vissza így belejavítani nem igen tudnak...
Ennek a játéknak az online-multi része ilyenre sikerült. A következő remélhetőleg jobb lesz...
-
ProgenXL
őstag
válasz
LederTibor
üzenetére
Social club weboldala. Azzal a felhasználóddal amire aktiváltad a játékot.
-
LederTibor
csendes tag
Sziasztok! olyan kérdésem lenne,hogy megvettem annak idején a játékot cd-n. sajnos nincs cd meghajtó a gépemen,és letölteném valahonnan,ahol legális,és tudom használni a cd-hez kapott kódot,hogy igazoljam az eredetiségét! RP-zni szeretnék. köszönöm,ha valakinek van ötlete!
-
F34R
nagyúr
válasz
sixpak
üzenetére
En kb ketszer voltam bent, erdemit nem tudtam jatszani. Nalam eleg gyakran infinity loop loading online van W10 alatt. Aztan olvastam hogy nem csak nalam fordul elo. Hozzadatam az Epic launcherjet, az osszes SocialClub-s szolgaltatatst tuzfalnal hogy engedje at, meg sem akar csatlakozni.
W7-nel ilyen nem volt, csak ott meg random kidobott a szerverrol. -
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Van külön topik ahol alázni és gyalázni lehet mások szexuális orientációját és identitását, valamint ízlésük és döntéseik alapján megkérdőjelezni azt?
Ez számomra új!
Azért ez itt egy közösség, ahol ismerjük egymást valamennyire. Lehet hogy egy kívülállónak zavaróak lehetnek ezek a beszólások, de ha a címzett nem sértődik meg ezen, nem hiszem hogy gond lenne. Persze ezek nem túl PC dolgok, én mondjuk nem fognék neki ilyeneket irogatni, de nem biztos, hogy túlzásba kell esni, ez egy zárt közösség. -
Plata
félisten
válasz
sixpak
üzenetére
Én fent vagyok egy ideje,sosem dobott ki,de csaló annyi van mint a szemét.
Némelyik sessionban még az autójavító sem megy.
Megkarcoltam a kocsim gondoltam megjavítom,hát nem lehetett.
[kép]
Később másik járgányommal is eltévedtem arra,de azzal sem szolgáltak ki.
[kép]
Pipa lettem és elcsaptam a szemtelen manust.
De nem csoda hogy semmi sem ment,mindenhol modderek.

Az észlénynek nem esett le hogy fölöslegesen dobál ha kocsiban vagyok. -
Lassan 3 hete nem lehet normálisan játszani ezzel a szarral, ha 15 percig nem basz ki az online-ból, az már nagy szó.

Egyedül szenvedek ezzel?
Többi játék jó, csak ez szarakszik. -
CactuS
Arcképgyáros
Csak jó az időszak szerintem. Epic esetén nekem az segített, hogy összekötöttem az authentikációt a Gmail fiókkal. Azóta sokkal gyorsabban belép még a terhelt időszakokban is. Online viszont a mai napig csinálja, hogy megfogja a sessiont, majd hirtelen belép 15-20 ember. Ilyen régen nem volt.
-
Plata
félisten
Észre vettétek hogy már sokkal könnyebb felmenni online mint pár napja?
Engem Launcher most elsőre fel engedett.
Pár napja még vagy 8-10 vacak képet végig kellett nézni mire sikerült,most egy kép és kész.
Ilyen sokan megunták volna az újak közül? -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
rup1u5
üzenetére
Soha nem fogom a beszédemet, vagy írásomat azért moderálni, mert esetleg egy hópihe lelki világa felbolydulhat tőle.
Ezt úgy hívják, hogy túl-kompenzáció! A tudattalanban elfojtott homoszexualitásból fakadó túlzott maszkulin viselkedési minták egyike. Egyszóval macsósan próbálsz viselkedni.
Csak tőled idéztem....
Hanyagold a továbbiakban itt ezt a témát, mint mindenre erre is van topik a PH!-n, ott folytasd, ha szükségét érzed! -
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nem csak a zene miatt mondom, hanem GTA közben dumálni akár. Vegyél szépen egy Mikrofont 2500 péz.
"24 vagyok..."
Van még esély a normális életre ne add fel
Na off vége
(fa..mat már hogy állandóan offolni kell miattatok
) -
Wiz Khalifa
veterán
-
rup1u5
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Mint írtam is, ez tök más mint online karaktert kreálni.
(#81073) CactuS
"nekem is, de lehet annak, akinek írod, vagy egy x. embernek nem az"
Pontosan ez az a polkorrekt, óvatoskodás ami megmérgezi a mai világot. Soha nem fogom a beszédemet, vagy írásomat azért moderálni, mert esetleg egy hópihe lelki világa felbolydulhat tőle. Nagyon remélem hogy a PH nem fog ebbe az irányba csúszni! -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
rup1u5
üzenetére
Amikor elkezdték a játék tervezését, akkor nem volt eldöntve, hogy női vagy férfi karakter lesz a főszereplő. Arra írtam pár hozzászólással ezelőtt amit. Nyilván elviccelte a dolgot, valójában valószínűleg arról van szó, hogy a potenciális vásárlók, játékosok többsége férfi és ők szívesebben játszanak női karakterekkel a statisztikák alapján.
Az, hogy te mit látsz, nem feltétlenül fedi le a lehetőségek teljes tárházát. Nem a TIRben van, hanem az alapelvekben, amit elfogadtál, amikor regisztráltál. Neked vicc, akár nekem is, de lehet annak, akinek írod, vagy egy x. embernek nem az és abból már gond van. Kinek kell az?

-
rup1u5
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
A Tomb Raider első részében? Nem emlékszem hogy választható lett volna férfi karakter Lara helyett. ....24 éve volt...

(#81071) CactuS
Két lehetőséget látok:
- Nem érted a tréfát
- Húsba vág
Amúgy mióta te döntöd el hogy hol a határ? Lemaradtam valamiről? Esetleg bekerült egy lista az összefoglalóba hogy miről nem szabad tréfálni? Komolyan idáig süllyedünk hogy topik-rendőröset játszol velem?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
rup1u5
üzenetére
Az elején abban sem volt fix a női karakter, csak mondom, de a te gondolatmenetet alapján nyilván a fejlesztők is titkos vágyaikat élték ki....
#81070: Szerintem egy kicsit kezded megugrani a határt, talán most jött el az idő, hogy megkérjelek arra, hogy engedd el ezt a témát, és összességében a többiek is.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
"De mondjuk én a valóságba is nagy állat vagyok. Minden jó csajnak kiszólogatok a kocsiból, kurvától megkérdezem mennyiért vállalja a csapatot stb... "
Erről Alpa Chino jutott eszembe a Tropic Thunder-ből.
Ezt úgy hívják, hogy túl-kompenzáció! A tudattalanban elfojtott homoszexualitásból fakadó túlzott maszkulin viselkedési minták egyike. Egyszóval macsósan próbálsz viselkedni. Érdemes megfigyelni, hogy az igazi alfa-hímek sosem viselkednek így, mert nincs szükségük férfiasságuk bizonyítására.
Amikor felnőtt férfiak szeretnek nővé változni videojátékokban és 'a farkad kell'-nek nevezik a yacht-jukat, ott már meg kellene hogy szólaljon a vészharang!
Nyugodtan vállald fel! Teljesen rendben van ez manapság!
Ahogy RDJ is mondta: "everyone's gay once in a while"
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
őőőőőő.... ebből a stílusból az átlag ember kinől 20-22 éves korára

(de nyugi tudjuk hogy te kisegítős vagy
)(Discoooooord? )
-
rup1u5
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Tomb Raider teljesen rendben van. (nem az én játékom de mindegy) Egy fiatal nőről szóló történet amit készen kapunk. Teljesen más tészta mint amiről itt szó volt. Ezt ne hasonlítsuk már egy saját magunk által kreált online karakterhez. Az első részét anno nagyon szerettem, pláne miután meg lett a 3dfx kártyám. A többi hidegen hagyott.
-
sith7
félisten
Sziasztok
A fegyverboltban vannak fegyverek, amin lakat van, azokat hogyan lehet feloldani, hogy meg lehessen venni story módban ?
-
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Hát a távol keleti MMO-kat nem szeretem,olyan gagyik.
Általában semmi tartalom nincs bennük,max kismillió ruha.
De WoW-ban is szívesebben indítok női karit,bár az örök kedvencem egy szakállas törpe vadász.
Most épp STO-val játszom,csinálom napi admiraltyt,na itt például van Orion karim,neki a hajó hídján a tisztjei randa Vanguard elite harcosok,de az away teamje 4 orion leányzóból áll.
De nem hagyományos orion egyenruha van rajtuk,mielőtt még arra gondolnál,mindegyiken Elite Honor Guard páncél van.De így is jobban néznek ki,mintha a vanguard harcosokat vinném.A hagyományos orion egyenruha az nem sokból áll,kb egy pacskerből meg két szakadt ruhának nem nevezhető textil darabból.
-
Kiss_R
tag
válasz
Spenike
üzenetére
Köszi az infot!
Lehet, jobban megéri hamarabb letolni a küldiket, és egységnyi idő alatt többet csinálni. Tegnap egy random emberrel ketten kb 2,5 óra alatt 800k pénzt szedtünk össze. Pénzt egész jól hoz ez a móka, de tényleg nagyon unalmas tud lenni, olyan Diablos grindfest
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
rup1u5
üzenetére
Erre még anno az egyik legelső Tomb Raidernél válaszolt egy fejlesztő. Mármint, hogy miért női karakter lett a főszereplő. A válasz az volt kb. ha jól emlékszem, hogy ha már órákon át próbálsz egy feladványt megoldani, egy labirintusból kijutni, 150. alkalommal öl meg egy farkas, akkor az ember csak szívesebben bámul egy formás női feneket, mint egy férfiét. Nem kell ezek mögé dolgokat odaképzelni. Másrészt aki sokat játszott már távolkeleti MMORPGkkel az tudja, hogy férfi karaktert tilos indítani, hacsak nem bírja a "fázós" típusú öltözeteket.
-
Spenike
tag
válasz
Kiss_R
üzenetére
Ha 4en vagytok bent és 1,5re van állítva hard" akkor hoz max 48050 $ és 10k RP-t..
HA bent vagytok legalább 10percet a küldetésben..
Ha 2en toljátok s meg van a 10perc + akkor 40k meg 7k rp kb ,) ..
Tehát ugye így 1 óra alatt kb 240k $ jöhet össze ha folyamatosan tudjátok indítani egymás után ..
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Vannak ám ott dolgok rejtve a tudatalattiban!
Már alapból az is sokat elárul ha valaki női karaktert választ.
-
Kiss_R
tag
Ezeket a dispatch küldiket, ha crew tagokkal/barátokkal csinálja az ember, azért több pénzt és RP-t ad a játék?
(mondjuk úgy láttam eddig, ezt random emberekkel is hatékonyan lehet pörgetni) -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nem 2 felnőtt férfi vagytok mellesleg?
-
Puma K
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére

...
......
.........
-
ProgenXL
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Szép az ö.. színe

-
temasrac
csendes tag
Üdv ismét!
Bevallom rávágtam a múltkor, hogy elolvastam a szabályzatot... hát akkor nem tettem. Viszont most pótoltam ezt a hiányosságot és Social Clubbon is láthatóvá tettem a barátlistámat. Tetszik a játék és szívesen játszanék egy magyar közösségben.
A szabályzat kb arról szól (legalább is szrtm, és ezzel biztos nem lesz gond-->), h ne légy pöcsfej és segíts a másiknak. Jah igen és bocsi h kamuztam valamint a nevem még mindig temasrac

-
Nagus
senior tag
Mennyire legális az ebben a játékban, hogy a két accounttal egymásra csatlakozom és a kétszeres dispatch küldivel szarrá farmolom magamat, majd a jelenleg nem használt accounttal átdobálom a pénzt? Gyakorlatilag a deloriannal 2 küldetést simán lehet loopolni.
-
Ma 1 órán át csak dispatch missziókat nyomtam hardon.
280 ezret szedtem össze belőlük, netto. Úgy, hogy a kurumából 75%ban ki se szálltam.
Annyira nem szar, de a végére már ez is unalmas volt...
(szerk: a dupla rp dupla pénz miatt) -
Apollyon
Korrektor
válasz
szimszonos
üzenetére
Csak akkor lesz business battle, ha legalább 3-an vannak egy sessionben.
Szerintem nem ad akkora jutalmat mint amennyi meló van vele. VIP work effektívebb. Persze ha épp cooldown van, akkor jó a b. battle is. -
ProgenXL
őstag
non contact verseny volt. Valahogyan az utolsó körben bekerült egy olyan autó az út közepére aminek neki ütközött kb a fél mezőny. Csak azt látni hogy röpködnek a törött autók
Kikerültem mentem tovább a többiek meg ott szitkozódtak hogy mi ez
-
ledgeri
nagyúr
válasz
proof88
üzenetére
Epic-jöttem, és az első héten volt egyszer vagy kétszer olyan egy munkamenetben, ha beengedett... azóta két naponta egyszer max. Mondjuk olyan akad, hogy ha a lobbyba valaki sokáig joinol, hogy elveszítek mindenkit (nem tudom, hogy én esek ki, vagy a szoba time-out-ol, mert így is úgy is ugyanazt látom), de ha rámegyek, hogy auto-invite, akkor egyből szedi be a jelentkezőket, szóval nem a netem dobja a kapcsolatot.
(#81028) szimszonos & (#81029) szimszonos tegnap össze is jött a milla, de ment a bunkerbe, az most maxos (ingame ajánlások) , majd kitanulom, mit mibe hogy... Tudom, hogy a nightclub végjáték, csak most járok az alapozásánál, és latolgatom esélyeimet
Mondjuk furi volt tegnap: rendeltem resupply-t nem vártam meg az sms-t, mentem versenyezni, és verseny után (pár orára rá), mikor megint free-ben voltam ránéztem supply sohol, majd írta, hogy "megjött", ... Érdemes megvárni még megérkezik, úgy látom.., . -
ProgenXL
őstag
A sniper rifle löszere mindennap nullázódik. Mindennap 70ezerért kéne újratöltsem. Mi a fene van vele?
-
Plata
félisten
válasz
szimszonos
üzenetére
Ha nyugis sessionban játszik akkor gyorsabban is megtelik a klub ha BB van és hazaviszi.
Arról nem is beszélve hogy a BB nem csak pénzt hoz és árut az NC-be hanem felold pár dolgot is. -
szimszonos
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Még annyit hogy a nightclub megvétele az utolsó legyen,mivel passzív jövedelem így ha nincs semmi mc biznisz,bunker,vagy special cargo nincs ami termeljen meg azért nem is olcsó beruházás.Csak a nightclub a fejlesztésekkel,warehouse szintekkel,technikusokkal kb 6-7 millió dollár.Én csak akkor vettem nightclubot mikor már meg volt legalább 3 dolog ami tudott bele termelni.Most dolgozik mind az 5 technikus így napi pár óra játékkal heti 2 millió kb amit leadok.Persze lehet ennél több is ha többet játszol.
-
szimszonos
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Nightclub termelésben nem játszik szerepet hogy az mc bizniszeid vagy a bunker mennyire van kifejlesztve.Lényeg a legjobb profit érdekébene hogy minnél hamarabb meg legyen az első legdrágább fejlesztés az equipment upgrade,az 5 technikus és minimum 5 dolog amit egyenként a technikusokhoz kötsz.5 mc biznisz,bunker,special cargo közül válogathatsz.Én a 3 legjobb mc bizniszt javaslom (kokó,meth,pénzmosó),mellé még bunker,és a special cargo abból kezdésnek a legkisebb 16-os elég az is ugyanannyit termel a nightclubba mint a 111-es.A másik fontos nightclub esetén hogy minél hamarabb bővitsd a raktáradat, vedd meg a warehouse szinteket.A staff upgrade meg a security nem kell.Én véleményem szerint ha van időd a játékkal játszani akkor megéri felfejleszteni az mc bizniszeket,a bunkert is mert akkor elég szép bevételre tehetünk szert.Csak a supplyt kell bele venni még lopni se kell ha nem akarsz vele szenvedni és akkor is pár óra játékkal már viheted leadni az mc bizniszeid ami mindjárt 550k-600k tiszta nyereség ha sikerül leadni épségben.A bunker az még jobban profitál ha felfejleszted,bár az kicsit lassabban telik meg.
-
ledgeri
nagyúr
-
ProgenXL
őstag
Ez az issi verseny nem semmi a sok kezdővel. 17ből úgy lettem 4. hogy telefonálnom kellett közben
-
Mexbacsi
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Sziasztok!
Próbálnám megcsinálni a Comic Store figura gyűtjős küldetést, de az istenért nem jön az email róla. Kivették ezt vagy mi lehet?
Illetve, most hogy ingyenes volt a játék starter pakkal, az 1 millát valahogy igényelni kell, vagy azt nem kapunk?Illetve xboxon már van egy accom, azt át lehet hozni pcre?

-
ledgeri
nagyúr
válasz
Spenike
üzenetére
(#81017) egyedülülő
A 3x-es issi versenyekről van szó! és ha 12 perc feletti az idő (nem is tudom hol skálázódik de láttam róla videót), akkor annyi 112 vagy 121k az 1. 7xk a második 30k a harmadik, csak kellenek hozzá elegen a szobában! (volt olyan köröm is amibe nézegetve a statot magamra fogadtam maxra, és azt is behúztam
)
Kb guide de én csak nyomogattam...
pl azt sem tudom mennyi időt adna, ha playlistben lenne, mint a promós single-run-os...Mivel lehet képernyőképet menteni játék által vagy epicben? (bár ott a google, csak leírom már

-
Kiskokó
veterán
válasz
Peti 13
üzenetére
Mind1 milyen autót bármilyen 4 személyes jó azt hiszem. De hogy hova már nem tudom.
Keress már rá a topic keresővel itt, mert ez nagyon sokszor rrákérdeztek már erre itt (talán még én is anno) és valamikor valaki be is írta, hogy mi a küldi neve. küldi neve megvan akkor meg Youtubon rá tudsz keresni.
(valami olyasmit keres a keresőben, hogy "nincs semmi a térképen" vagy valami ilyesmit -
CactuS
Arcképgyáros
Esténként esetleg lenne kedve pár embernek az alap Heisteket letolni a közeljövőben? Tudom retro, meg nem is fizet olyan jól, de a random oroszoktól meg nem szeretnék agyvérzést kapni.

-
ledgeri
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
2 nappal az én osszekapcsolásom után megjelent a töltőképes megerősítés. Két, vagy három napra rá meg a milla. 10 nappal a reg után, tegnap este úgy zártam a játékot, hogy még nem volt elérhető a játékterem a játékban már látott yt-vidin látott "free" felirattal.
Ennek ellenére jó napom volt, mert kb 700-800k-t összeversenyeztem az ISSI futamokon, mert akár 110-120k-t is lehet kapni negyed órás versennyel + 52-ről 72-es szintre is el jutottam, akár 25k rp-s bónuszokkal.
Kérdezném a szakiktól, hogy miként érdemes befektetni ilyen bevételt (3x szorzós hét ami megy is, de csak egy hétig tart):
Legyen meg az alap aktív (láda, auto) még ha áll is a héten, vagy
legyen meg a rutin passzív (1-1-1 mindenből ami a nightclub alá dolgozik)?Emellett, ha már passzívak, érdemesebb-e sok alapot összeszedni, vagy ami megvan, mindenképp legyen maxos mielőtt a másikban egyáltalán gondolkodnék? Alapból kérdezném, de esetemben pl legyen egy alap meth/kokó, vagy inkább milliós bunker update, a legészakibba (prem csomagos gift volt)?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
egyedülülő
üzenetére
Ez az. 7 nap trial ingyen, utána levonja a díjat, ha nem állítod le a subot.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
egyedülülő
üzenetére
Mivel kapcsolatban?

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
egyedülülő
üzenetére
Tuti, hogy a free trialt nézted? Én most megnéztem, nekem nem terhelte be a kártyámat semmivel.
Más: Megjött az 1 milla a Twitch promócióból. Akkor elvileg még pár nap és befut az ingyenes arcade is?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igazából, elég nehéz pénzt keresném még, fut már a pénzgyártás és bunker pénzcsináló, de ezen felül max online jobot tudok csinálni, de amire ezzel összejön egy deluxora való...
Ha nem rég kezdted, akkor még rengeteg, NPC-től ellopott kocsit se tudsz a garázsodba bevinni, nemhogy tulajdonoddá tenni.
W7-nel ilyen nem volt, csak ott meg random kidobott a szerverrol.