- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MutantZombie
tag
1., Ha volna Pegasus-s CargoBob-om, akkor is szigorúan védett helyről kellene lopni a helikoptert, vagy mehetnék azzal is, elfogadná az autólopáskor?
2., Ha CargoBob-s járműlopás van, akkor hogy is van ez? Mert le lett téve a parton, aztán huss a garázsig, de ott nem álltam be azonnal a sárga körbe, hanem kiszálltam a kocsiból (naívan) és... és? Na. Utána hiába szálltam vissza, az anyjának nem ment tovább. Mintha lebetonozták volna. A hanghatások olyanok voltak, mintha álló helyzetben kapartatnám, de meg sem moccant (a kereke sem) és persze folyamatosan írta, hogy lopd el a ... kocsit. Na gondoltam, akkor betolom egy másik kocsival. Természetesen nem ment arrébb (mintha betonfalnak mentem volna), de kár azért keletkezett.
Egy hirtelen ötlettől vezérelve visszamentem a Cargobob-ért, aztán tipli vissza a garázshoz, ahol a fal mellől egy élmény volt felvenni a kocsit (amit meglepő módon engedett) és mikor fölé libbent a területnek, jött is záró animáció, hogy igen, sikeresen telesítetted a küldetést.
Szóval a Cargobob-s kocsiknál, ha egyszer beültem, akkor a célig húzzak el vele? Csak mert van aki írja, hogy kiszáll és leszedi az őket kergetőket, de akkor ez itt nem javasolt? Vagy ez egy orbitális BUG, amibe botlottam?Az esetleges válaszokért előre is kösz!
R.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest