Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• freeknight

őstag

válasz HussarF #45132 üzenetére

Miért, ceo és mc mókán kívül mit lehet igazán élvezni a játékban? Ott vannak a heistek, ezekből van 5, amikből csak 4 élvezetes igazán (a series a unalmas és keveset is fizet), elismerem, azok kiszabott jók, de már fejből fújom az átvezetők szövegét, nekem már unalmasak. A versenyek sem izgalmasak, mindig van egy vérpistike, aki a custom vehicle-t kikapcsolva is elhúz a rajtnál 1 kilométerre tök ugyanolyan kocsival, mint az enyém, tehát ez is gagyi, így semmi verseny nincs benne. A játékmódok közül van frankó, de azokat is hamar megunod, plusz mindig csak a legújabb fizet jól, úgyhogy ha akarsz is keresni valamit, csak egyfélét tolhatsz (meg arra jön csak maximális számban játékostárs).

Az izgalamat a heistek után csak az új járgányok kipróbálása és megvásárlása jelent, ehhez azonban pénz kell, amit shark cardon kívül jelenleg csak autóeladással tudsz teremteni.

Vagy élvezhetem még a csodálatos netkódnak köszönhetően a 10-15 perces töltési időket ;]

Ki lett már tárgyalva, mindenkinek más az izgalmas. Te lehet, hogy például roppantul élvezed mások lelövöldözését meg szivatását az utcán, én azért annyira nem, de mégsem szóllak le miatta. Persze ha nem ezt élvezed elnézést, csak egy példát mondtam.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés