Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beerwolf
senior tag
Van itt egyáltalán még olyan aki PS2-őn játszik vele???
-
Beerwolf
senior tag
Számitógépen van autó célzás?
-
Beerwolf
senior tag
PS2-őn van egy küldetés nem tom mi a neve egy kis távirányitós repülővel kell menni és kinnyirni valami szállitókat. Már vagy 15-ször próbáltam de amikor már kinyirtam mind és vissza kéne menni elfogy a benzin.
Mit tegyek? -
Beerwolf
senior tag
-
Beerwolf
senior tag
Kinek hogy néz ki CJ?(itt egy képre gondoltam)
ha azlenne a baj hogy nem tudjátok hova feltölteni akkor ide töltsétek fel:Bővebben: link.
[Szerkesztve] -
Beerwolf
senior tag
A repülőssulit muszáj megcsinálni, és az autó exportokat?
-
Beerwolf
senior tag
Lesz még valaha bandám és lehet majd még területet foglalni, Las Venturas elejénél járok, repülőssuli után
-
Beerwolf
senior tag
válasz SPDeluxe1.0 #1526 üzenetére
Akkor jó, thx. Legjobb ha a Micro SMG HItmanan van.
Küldetésen kivül is lehet majd vagy csak küldetés közben??? -
Beerwolf
senior tag
válasz Sanyesz14 #1553 üzenetére
Igaz amikor először összeszámoltam beleszámoltam aztán viszont valahogy elfelejtettem...
De íme az új összeállitás
Pontosan tiz motor van: FCR-900, PCJ-600, BF- 400, Sanchez, Freeway, HPV-1000(rendőrmotor), Faggio, Pizza szállitó, Wayfarer, és NRG-500.
Mindenkinek megfelel? -
Beerwolf
senior tag
Azt vettem észre hogyha meghalok egy bandaháborúban akkor ha nem loadólok akkor a terület fehér (semleges) lesz. És ha ott találok bandatagokat akkor ki lehet robbantani újra a bandaháborút. Az lenne kérdésem ,hogy ez működik alapból semleges területekkel is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest