- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Ha követik az első rész beállításait, akkor biztos. Ott is lehetett collision off-t vagyis szellemautóként átmész rajta. Persze a sima autó sérülés az megvolt, de igen sima open versenyeken ha normális játékot akartál érdemes volt beállítani. Privát mókánál ha mi csinálunk szerót majd, ott én nyilván bekapcsolom, hogy valósághű legyen, de aki ilyen privát partyra jön attól elvárt a fair versenyzés szóval ott nem lesz gond. Remélhetőleg

Belecsúszások és hibák mindenkinél vannak, meg mire kicsit hozzászokunk a pályához, kocsikhoz szerintem lesz is
dee látszik ha valaki totál bele akar menni a másikba vagy elnéz egy féktávot.Én személyesen megyek érte pénteken, szóval péntek kis gyakorlás single-ben és hétvégén akkor netes móka, akár így együtt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Windows 10
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- Bundle topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- SFF PC - 14. gen./ 32 GB DDR5/ 250 GB SSD/ Gt 710
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- HP Probook 470 G5 (Intel Core i5-8250U 4 mag 8 szál, 17.,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- HP Probook 430 G7 (Intel Core i5-10210U 4 mag 8 szál, 13,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- Samsung A 56 5G telefon
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- ZTE Blade A36 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest