- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z()L3
tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Úgy tudom hogy nekem pénteken meglesz, ilyen csapatásokban én is benne vagyok
Normális arcokkal jó játszani, az sem érdekel ha mindenki jobb nálam, de azért mert normálisan mennek, sőt még tanulhatok is abból ahogy versenyeznek 
Amúgy arról tudni valamit hogy az "ütközést" ki lehet-e majd kapcsolni a multiban ? Nem sok kedvem lenne ha kanyarban folyton kilöknének...Előfordul hogy véletlen az ütközés, de amikor hézek hátra és látom hogy semmi lassulás nélkül belém durrant, az rohadtidegesítő

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Normális arcokkal jó játszani, az sem érdekel ha mindenki jobb nálam, de azért mert normálisan mennek, sőt még tanulhatok is abból ahogy versenyeznek