- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z()L3
tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Van jópár helyszín, helyszínenként 1-2-3 "verseny" - ezeken kell a lehető legjobban teljesíteni (arany,ezüst,bronz - mindnek megvan a követelménye) és a RaceNet-en van egy hatalmas ranglista (nomeg a felvett barátok között is listáz)
Van Overtake, PowerLap, Drift, Checkpoint
-
Z()L3
tag
Ez jut eszembe a multiról
(Sok a köcsög
)Elég nagy poén hogy Fraps ha fut nem hajlandó elindulni nálam a játék...sebaj, fps kijelzésre ott az afterburner is...

-
Z()L3
tag
-
Z()L3
tag
10 óra és nyomhatom...ááá már nem bírom ki
Előtöltés megvolt, áááá 
-
Z()L3
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ezen a padon nincsenek ravaszok, tapasztalat
A hátsó 2 alsó pöcök csak sima gomb. Tudom, szedtem (vertem
) már szét ilyen gamepadot. -
Z()L3
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha már te is, akkor én is

Nem bírtam ki hogy ne derítsem ki hogyan fut...
Előrendelve van már, szóval péntek gyereee, multizni akarok 
Segédletek ha jól tudom külön nincsenek, valami TrueFeel vezetési rendszer vagy mi a fene van és arról szóltak a hírek h. nem lehet majd segédleteket kapcsolgatni.
-
Z()L3
tag
Nem tudok sajnos szerkeszteni, de találtam egy érdekes dolgot :
'In addition, the way we match-make players in their lobbies online takes this into account their general “Impact Rating” and the degree to which players are in contact with others and generally breaking the rules whilst racing.
'If you’re serious about playing GRID and racing fairly, then you should be getting match-made with like-minded players.'Szóval lesz egy Impact Rating, tehát ha valaki tisztán játszik, tud olyanokkal játszani akik szintén. Nem tűnik rossznak, majd kiderül

Brian_GT : lenne pár amiből tudnál válogatni azért nem ?

-
Z()L3
tag
Néztem Steam-et, már lehet venni DLC-t is. Öröm és bódottá

GTR pakk : 4 ójró
Headstart pakk: 4 ójró
McLaren pakk : 6 ójró
IndyCar pakk : 6 ójró -
Z()L3
tag
-
Z()L3
tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Úgy tudom hogy nekem pénteken meglesz, ilyen csapatásokban én is benne vagyok
Normális arcokkal jó játszani, az sem érdekel ha mindenki jobb nálam, de azért mert normálisan mennek, sőt még tanulhatok is abból ahogy versenyeznek 
Amúgy arról tudni valamit hogy az "ütközést" ki lehet-e majd kapcsolni a multiban ? Nem sok kedvem lenne ha kanyarban folyton kilöknének...Előfordul hogy véletlen az ütközés, de amikor hézek hátra és látom hogy semmi lassulás nélkül belém durrant, az rohadtidegesítő

-
Z()L3
tag
Jólvan, a DLC-s cuccal kapcsolatban nem csak én vagyok így
A felbontás állítás DLC-n jót röhögtem 
-
Z()L3
tag
Hamarosan oda jutunk hogy kiadnak egy csupasz játékot (semmi pálya és egyetlenegy autó sem lesz benne) és kapunk hozzá pakkokat. Ezekben a pakkokban lesznek az autók (Pl. Nissan pakk, Mazda pakk stb....) meg lesznek pálya pakkok is. Na és ebből azt vesszük meg amelyiket akarjuk, nem kell felesleges pályákra költeni (kipróbálni persze nem lehet majd hogy melyik autó meg pálya milyen, csak úgy találomra megy majd a dolog
)Remélem mindenkinek leesik hogy ezt mennyire gondolom komolyan
Habár lehet így lesz 
-
Z()L3
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Az annyira nem vészes akkor...

Nekem egyedül a Nissan GT-R fog hiányozni, kedvenc autóm
Annyi nekem meg elég, hogy a "retro" BMW meg Merci bent lesz, a mindíg is driftre favorizált Silvia + RX7 is, meg az örök kedvenc McLaren F1 is. Ennyi elég is hogy megvegyem, többi nem érdekel már
Ezeket az előrendelői dolgokat gyökérségnek tartom ... oké, kapjon extrát aki előrendeli, azzal nincs is semmi problémám. Azzal viszont már van, hogy ez az extra régiónként eltér, valahol meg nem is érhető el egyik sem...
-
Z()L3
tag
Közben gyorsan ránéztem a játékra steamen, ott pont 3 van
Ha úgy vesszük 4...
1. : HeadStart pack : Mercedes-Benz SLR McLaren 722 GT + 15 % engedmény a RaceNeten az autók és fejlesztések árából (a játékbeli zsetonból enged el 15%-ot)
2.: MCLAREN RACING Pack : McLaren MP4-12C GT3 + 2 Brands Hatch GP útvonal
3.: IndyCar Pack : 2 Indianapolis Motor Speedway útvonal + Chevrolet Camaro SS és Corvette Z06 Centennial Edition + 2 festés
4. : GTR Racing Pack : Nissan GT-R SpecV + 5 Yas Marina útvonal
Hát igazából ezekből csak a Nissan GT-R ami hiányzik...IndyCar nem, Mclaren-t nem szeretem, Mercedes-t sem, az a 10% meg pffff

Meglátom...az első GRID-el még mai napig is szívesen nyomom, nagyon tetszett. Remélem itt is lesz demo

DIRT3-hoz meg F1 2012-höz adtak ki indulás után DLC-ket ? Mert ha nem, akkor remélem ehhez se nagyon fognak. Ezek meg head start DLC-k, ha jól rémlik DIRT3-hoz is voltak ilyenek.
-
Z()L3
tag
Sziasztok !
Tudni valamit arról hogy mennyire tervezik dlczni a játékot ? Meg mi az a day one akármicsoda amit előrendelők kapnak ?
Mondjuk láttam egy autólistát, ott valami GTR Racing Pack-ban volt benne pl. a Nissan R35 GT-R Spec V ... kezdek betelni ezekkel a dlc-s gyökérségekkel...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Futárcégek
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- DJI RC 2 távirányító
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Sok a köcsög 

Előtöltés megvolt, áááá
A hátsó 2 alsó pöcök csak sima gomb. Tudom, szedtem (vertem