- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Mint írtam megjelenés előtt már hetekkel beszéltük mit-hogy kellene....aztán a kezdeti pozitív történések után kb másfél hónap után kihalltak a dolgok. Mindig fogsz találni olyat aki éppen játszik a csoportból, de olyat hogy egy zárt 10fős meccset összehozz olyanra nem lesz példa. Egyszerűen egyrészt nem ér rá ennyi ember egy időben, másrészt nincs már rajongótábora annyira a játéknak.
Ez leginkább a CM undorító pénzlehúzási megoldásából származik, hogy akik kijátszották a játékot , de újabb autók vagy pályák miatt rendszeresen elővennék, azok nem fognak minden egyes kis dlc miatt 3000Ftokat kifizetni és így elérni már majd 20-30.000Ftos árat a játékra.Mondom sok sikert kívánok hozzá és jó játékot kívánok, én anno 3 hónapig dolgoztam ezen...ha visszamész a topicban látod milyen erőfeszítések mentek...nem sikerült.... most nem sikerülhet minden
... dee mivel én nem vagyok itt semmivel sem nagyobb emberke, mint más így sok sikert hozzá..próbáld meg azt ha sikerül várom szeretettel a fejleményeket...akár egy meghívást is szívesen fogadok egy közös gurulásra. -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Én személy szerint azt gondolom, lenne igény egy közel olyan rendszeres gurulásokra mint Nálatok Race07-en. Csak nincs aki megszervezné...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- SzoftverPremium.hu
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... dee mivel én nem vagyok itt semmivel sem nagyobb emberke, mint más így sok sikert hozzá..próbáld meg azt ha sikerül várom szeretettel a fejleményeket...akár egy meghívást is szívesen fogadok egy közös gurulásra.