Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Mint írtam megjelenés előtt már hetekkel beszéltük mit-hogy kellene....aztán a kezdeti pozitív történések után kb másfél hónap után kihalltak a dolgok. Mindig fogsz találni olyat aki éppen játszik a csoportból, de olyat hogy egy zárt 10fős meccset összehozz olyanra nem lesz példa. Egyszerűen egyrészt nem ér rá ennyi ember egy időben, másrészt nincs már rajongótábora annyira a játéknak.
Ez leginkább a CM undorító pénzlehúzási megoldásából származik, hogy akik kijátszották a játékot , de újabb autók vagy pályák miatt rendszeresen elővennék, azok nem fognak minden egyes kis dlc miatt 3000Ftokat kifizetni és így elérni már majd 20-30.000Ftos árat a játékra.Mondom sok sikert kívánok hozzá és jó játékot kívánok, én anno 3 hónapig dolgoztam ezen...ha visszamész a topicban látod milyen erőfeszítések mentek...nem sikerült.... most nem sikerülhet minden
... dee mivel én nem vagyok itt semmivel sem nagyobb emberke, mint más így sok sikert hozzá..próbáld meg azt ha sikerül várom szeretettel a fejleményeket...akár egy meghívást is szívesen fogadok egy közös gurulásra.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Parfüm topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... dee mivel én nem vagyok itt semmivel sem nagyobb emberke, mint más így sok sikert hozzá..próbáld meg azt ha sikerül várom szeretettel a fejleményeket...akár egy meghívást is szívesen fogadok egy közös gurulásra.