- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
HOST-ként hiába engedélyezek all DLC-t, ha keveseknek van meg! Minden DLC-m +van, neked (csak példa) 1 hiányzik, már nem enged be! Nem a szerverek hibája!
Szerintem engedni kellett volna (vagy kellene), h az ember válogasson a +lévő DLC-k között (úgy értem, ha minden DLC-je +van az illetőnek), h melyiket engedélyezi és melyiket nem, mert ez a "No DLC or All DLC" valahogy kicsikét elég kizárólagosnak tűnik!
Készíthetek all DLC-s szerót, de minek ha 1/2 óra alatt 3 ember jön be összesen!?

Nem véletlen kezdtem el kérdezgetni és összeírogatni kinek melyik DLC van meg, mert (nekem) az eredeti gondolat az lett volna, h privát szerón összejön a társaság és az készít szobát, akinek a legkevesebb DLC van + és akkor mindenki be tud oda lépni!

Am. nem igazán találok (vagy tudok) még 1 olyan nemzetet, ahol akkora lenne a széthúzás (!!!) játékon belül, mint a magyarokat! Sokan inkább támogatják és védik egymást az adott nemzet jó szereplése érdekében és nem az egyén helyezése az elsődleges cél, hanem a nemzeté!
A magyar mit csinál? "Én tudok menni és megyek is, te meg rohadj meg ott ahol vagy és kínlódjál csak!"

Nem vitaképpen írtam, csak 1 +állapítás volt (akárki, akármit ír erre, én már befejeztem)!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- Dobozos // iMac // 8GB/256GB // M3 chip // egérrel és billentyűzettel
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest