Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Én úgy szoktam, hogy az EU szerveren ha lagom van akkor lecsatlakozok, felcsatlakozok a másik EU szerverre majd vissza, és úgy általában jó szokott lenni, szerintem lobby függvénye is.
Most kaptam bétát az Arena Breakoutra, kíváncsi vagyok az milyen ehhez képest
-
CptAdamica
veterán
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Korábbi üzenetet láttam, hogy akarnak napszakváltakozást, dinamikus időjárást, húzható skilleket, még több küldetést, meg hát az extract kemperekkel is kezdhetnének valamit, mert jelenlegi helyzetben katasztrófa. Csak üzenet foszlányokat láttam, hogy talán a helikopter majd be fogja füstölni az LZ-t.
#58 Rony949
Jaja, előbb is írt egy srác, hogy megyünk e együtt Fort Narithba és teljesen jó arc volt, adott jó scope-ot, fegyvert, kicsit irtottuk a scav-eket, aztán a közös kalandunk vége az lett, hogy meghalt a szerver...
-
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Z-vel aktiválod, azt nem tudom ,hogy ez csak a squad chat vagy a proxi chat is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest