Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Én úgy szoktam, hogy az EU szerveren ha lagom van akkor lecsatlakozok, felcsatlakozok a másik EU szerverre majd vissza, és úgy általában jó szokott lenni, szerintem lobby függvénye is.
Most kaptam bétát az Arena Breakoutra, kíváncsi vagyok az milyen ehhez képest
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Korábbi üzenetet láttam, hogy akarnak napszakváltakozást, dinamikus időjárást, húzható skilleket, még több küldetést, meg hát az extract kemperekkel is kezdhetnének valamit, mert jelenlegi helyzetben katasztrófa. Csak üzenet foszlányokat láttam, hogy talán a helikopter majd be fogja füstölni az LZ-t.
#58 Rony949
Jaja, előbb is írt egy srác, hogy megyünk e együtt Fort Narithba és teljesen jó arc volt, adott jó scope-ot, fegyvert, kicsit irtottuk a scav-eket, aztán a közös kalandunk vége az lett, hogy meghalt a szerver...
-
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Z-vel aktiválod, azt nem tudom ,hogy ez csak a squad chat vagy a proxi chat is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest