- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Szép kis írás, de még nem mentem át rajta tisztességesen. Érdekes időszak ez az egész évtized (sőt, már több), sokkal tovább bírják a GPU-k, ez látszik abban is, hogy egészen a HD5000/GTX400 kártyák elfuttatnak lényegében mai játékokat (jó persze nem valami jól)... Régen ez elképzelhetetlen volt, el sem indult volna egy játék pár év után.
Nekem HD6870 volt sokáig. Még a Battlefield 1-t beta kipróbáltam rajta és szépen bírta. A Rise of the Tomb Raider-t full kitoltam rajta.
Egy dolgot nem szeretek az AMD-től, hogy hamar abbahagyják a driver supportot. Valamit biztos, hogy ér még, legalább egy minimális optimalizáció/bug fixing. Én úgy éreztem, hogy a HD5000/6000 szériától egy picit hamarabb szabadultak meg mint kellett volna.
Míg az nVidia megcsinált egy DX12 supportot is a GTX400/500 kártyákhoz. Persze minimális, de ha nem csinálják meg, senki nem mond semmit, nem volt elvárt szerintem.
A GCN kártyák is olyan csoda összetettek voltak, a csúcs verziók teljesítményben is bírták még a címeket. Erre elvágják a támogatást... GTX600 széria még most is kapott, legalább security update-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest