Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenmukk
tag
válasz
robogo81
üzenetére
Ez a zSpy.exe megmutatja hogy hol a hiba csak az a gond hogy hiába látom a hibát nem tudom orvosolni. Legalábbis én erre a következtetésre jutottam. De ezt már hagyom a francba. Megpróbáltam eredeti lemezről is felrakni de nem sikerült ott kidob ezzel a hibával:
Összetevő átviteli hiba
Összetevő: Gothic III
Fájlcsoport: DataSubDirs
Fájl: E:\Gothic III\Music.pak
Hiba: Adathiba (CRC)Most szépen fölrakom a virágboltos verziót aztán a peccset aztán c*ackelem és meglátjuk hogy mi történik. Ha nem lesz jó akkkor windows reinstall és/vagy megveszem megint hátha a lemezzel van baj.
Csak tudnám hogy mi a franctól omlott össze a játék 2nap után
érthetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest