Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborkik
tag
Hasonló tapasztalatot tudok megosztani: Autóban TimeWarpoztam Hero8-al, lemerülőben volt az akku és rádugtam szivargyújtóra onnan ment tovább. Amire nem emlékszem, hogy teljesen lemerült-e az akku vagy pár %-on megállt. Sajnos 2 hete eladtam a 8-ast, így kipróbálni nem tudom már.
-
Doner
aktív tag
Meg ami kérdés még idetartozik számomra hogy ugyan milyen előnye van annak hogy ki-be kell rakosgatni a kártyát a kamerából és ehhez még egy plusz eszközt vásárolnia kell akinek nincsen, ahelyett hogy egy USB kábellel megoldanám ezt a kérdést. Ha erre megtalálom a választ hogy miért jobb így nekem, úgy nem is firtatnám a kérdést
Kicsit szégyellem is magam hogy megkérdeztem, mert a reakciókból látszólag valami nagyon egyértelmű oka van, de nem jövök rá mi az 
Nem vagyok egy nagy számtech guru sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Kicsit szégyellem is magam hogy megkérdeztem, mert a reakciókból látszólag valami nagyon egyértelmű oka van, de nem jövök rá mi az 

)