Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Timyyy
őstag
Eltelt 1 hónap az előző hsz-em óta, és bár itt mindenki olyan természetességgel postázgatja vissza a goprot garanciába mint ahogy mások a zoknit veszik fel reggel, mégsem érkezett 1 ****** válasz sem arra, hogy mégis hol kezdjem el a folyamatot.
Szóval köszönöm a hatalmas segítőkészséget!
-
eddie1978
senior tag
-
zgospel
őstag
Ezt a Hero 5-öm is csinálta tengervízben amikor a felszíntől mélyebbre merültem, mondjuk 2-3 méter vagy alább, de nekem nem fagyott le, a felvétel ment csak átállította az expot közben meg ilyenek
Utána lezártam a képernyőt merülés előtt és a probléma megoldódott. Más bajom soha nem volt vele. -
Morzsibácsi
tag
Már az új fw-vel van. Semmit nem változott tőle.Sj-ből jelenleg 5000X Elite-m van.Én is szinte csak motorozáshoz használom őket. No,jó télen azért picit másra is
Egyiket sem pártolom,de azért úgy érzem nagyon erős túlzás a majdnem 3x-os árkülönbség a kettő között. Januárban elküldöm garis szervízbe,mert enyém egyértelműen nem fasza. A stabilizátor előtt viszont tényleg le a kalappal. 
-
Morzsibácsi
tag
Az MM-ben vásároltam én is.Az enyémnek az összerakása egy gányolás volt. Minden "lógott" rajta.Nem volt még GoPro kamerám,nem igazán tudtam,hogy kell neki kinézni.Vacilláltam,hogy emiatt vissza vigyem e,de a kérdés hamar eldőlt,mert a második nap már be sem kapcsolt. Kb 20 perc használat után meghalt. Visszavittem,cserélték.A második már sokkal jobban néz ki.Viszont nem túl nagy a boldogság. Gondol egyet lefagy,úgy,hogy csak az akksi kivétel segít rajta.Az elkészült videó minőségével sem vagyok megelégedve.Rángatás,vibrálás a felvételen. Bárhogy is állítok bármit. Abszolút nem ezt vártam a GoPro-tól.
Ennyi pénzért ez így nagyon nincs rendben.Eddig SJ cam-eket használtam,Lehet,hogy egy jól működő GoPro-hoz képest ( nem a jelenlegi enyémhez képest ) valamivel gyengébb a képminőségük,de soha egyikkel sem volt egy másodperc probléma sem.Tehát összességében nagyon csalódott vagyok -
eddie1978
senior tag
Az első képen minden ok. Az a lencse védő letekerhető a vízálló tok miatt, mert nélküle lehet csak beletenni a kamerát a SuperSuit tokba.
Az illesztések ilyenek. Aggódni nem kell. Nekem van egy hatos és egy hetes. Voltak vízben. Hatos ok. Hetes beázott. Garanciában cserélték pár nap alatt. Legyen tiszta az ajtónál a felület és a gumi az ajtón ami tömít. Ennyi.
-
gyerecske
senior tag
Szia!
"1. kép: ferde kamera lencse?"
Az enyémen nem vettem észre2. kép: összeillesztések...??
Nálam jók az illesztések.A jobb oldali jelölésnél az csak a lencsevédő, szerintem nem befolyásolja a vízállóságot, a bal oldali rés viszont nekem nem látszik.3. kép: az akksi fedele szerintem furcsán illeszkedik...
Ugyanilyen az enyémen is,nem attól függ a vízállósága, hanem a tömítésektől.Volt már víz alatt, nem volt probléma belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Viszont ha nagyon sürgős lett volna, akkor gondolom egy hónap alatt csak találtál volna magadtól is egy support címet..
Bár lehet csak én egyszerűsítem le ezt a problémát... 

Utána lezártam a képernyőt merülés előtt és a probléma megoldódott. Más bajom soha nem volt vele.