Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz
tothferenc #3046 üzenetére
Nem az ár érdekel hanem egy konkrét bolt amit ajánlotok.
-
blzkrmnd
csendes tag
válasz
tothferenc #944 üzenetére
Szia!
Igen sajnos. Egy 16gb-os samsung evo-val is ugyan ezt csinálja. Azóta próbálgattam sokat. Leformáztam minden lehetséges módon(factory reset, camera beállitások visszaállítása, sd kártya formázása). Nézegettem külföldi oldalon, olyasmit is írnak, hogy a video formátumot át kell állítani NTSCről PAL-ra de egyrészt nem oldotta meg, másrészt nem értem mi köze lenne ehhez. Néha úgy tűnik teljesen jó, aztán két perccel később villogó kép van csak felvételkor.Úgy tűnik mindig a felbontásváltás után jön elő a hiba.
-
manieeec
tag
válasz
tothferenc #404 üzenetére
Ebayrol rendeltem (megbizhato forrasbol) szoval ha tovabbra se tudom mukodesre birni refund lesz belole. Csak kicsit idegesito a hivatalos forumot olvasva rajonni, hogy egyaltalan nem egyedi az esetem.
Valaki tud esetleg segiteni?
-
Akelaus
senior tag
válasz
tothferenc #123 üzenetére
Én win. 10-alatt járok vele így. Ahogy néztem a netn több fórumon panaszkodnak rá win.10 alatt. Írták, át kell állítani win.7 módban a futtatást, nálam úgy is exe-hibával lehal. Sajnálom, mert jó lenne a saját programját használni.
Ez a Filmora képes a halszemefektust eltávolítani? -
-Mike-
addikt
válasz
tothferenc #117 üzenetére
A Studio-t rengeteg gépenpróbáltammár, mindenhol tökéletesen működött,úgyhogy nálad lesz a hiba. Ennél egyszerűbb szerkesztő nem létezik. Ha már a Vegas feladja leckét és még a minimálist sem vagy hajlandó utána nézni, hogy mi hogy működik benne, akkor egész egyszerűen a videózást nem neked találták ki.
-
gyerecske
senior tag
válasz
tothferenc #119 üzenetére
Én mostanában ezt használtam : Wondershare Filmora, egyszerű a kezelése
-
gyerecske
senior tag
válasz
tothferenc #117 üzenetére
A GoPro Studio egy hulladék, szinte senkinek nem működik rendesen.Érdemes egy másik progit keresni helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest