- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
válasz
Kis Tigris #7481 üzenetére
Úgy hogy csal.
Ha lősz MILC-el egy 10 képes sorozatot és kandaoraw-val stackeled (vagy PS-ben...) ott is brutálisan lehet növelni a dinamikát. csak ezt egy telefon / akciókamera mostmár megcsinálja neked ráadásként a quad bayer kiolvasás mellé.
Igazándiból azon vagyok meglepve hogy a Galaxy S23-24-25Ultra 200Mp-s főszenzora nem tud többet. Az 16 pixelt átlagol egy 12Mp-s képhez és mellé 30 képet néz még össze sorozatban ha jól tudom...Egyébként minden kb 14-15EV-s határon van a megfizethető piacon, a MILC-ek azért mert 14 biten olvassák a szenzort és nincs varázslás, a telók a dual gaines kiolvasás miatt, akciókamerák szintén.
A medium format vázaknál mint a Pentax 645, Hasselblad és társai van ha jól tudom 16 bites kiolvasás, ott a dinamika is 16-16,5EV.
Videóra meg a Blackmagic hazudja be ( Ursa 17K - 16EV), a RED Raptor-W dual gainnel csal (17EV) , az Arri Alexa35 viszont 18 biten tud menni (17EV).Ami mókás hogy pl a fás képedhez egyáltalán nem kell nagy dinamika, azt egy régi géppel is könnyű kihozni, csak ügyes a szerkesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest