Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
A cél különben hogy alap színprofilt használsz vagy lut+korrekció? Mert valaki nem akarja a lut+korrekció dolgot megugrani. Én ezt teljesen megértem. Valakinek az is bőven elég ha mobilon összevágja a felvételt.
Viszont ha alap színprofilt használsz akkor néz meg a korábban linkelt összehasonlító videot. Gopronak eszméletlen zölt tónusa van. Anno az acepro1-nek volt kékes tónisa, de azt jobban tolerálom a víz alatti felvételeken mint zöldet. Sőt bizonyos esetekben sokat dobott a képen, hogy nem úgy érzed hogy békalencsében merülsz. Ha valakinek megmutatsz egy videót akkor neki is az exotikus helyen történő merüléskor a kék tengert-óceánt várja el szerintem.Még egy dolog OA5 Start gomb és 2.5 sec és megy a felvétel. Gopro meg 5sec. Néha nagyon hasznos főleg mert a halak nem várnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- FIFA 16 Playstation 4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest