- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
Most jöttünk haza horvátbó' ahol az Action 5-öt nyúztam. Azért lényeg mert ugyanott voltunk, ugyanazt csináltuk mint tavaly a Hero 11-el (ami pont ott ázott be..) így van viszonyítási alap.
Tavaly a Hero 11-el LOG-ban mentem, 8:7 4K60-ban, utólag stabilizáltam a maximális látószögért és horizont lockért, HDR-ben is mastereltem a végső felvételt
Most az Action 5 4K 4:3 60fps-en ment D-LogM-ben, de Rocksteady On-ban.A Dji minden szituációban hűvösebb fehéregyensúlyt választott mint a GoPro. Ez bár pontosabb színeket eredményezett, a GoPro melegebb WBje jobban tetszik a szemnek. Nem mintha nem lehetne utólag korrigálni
Víz alatt a DJI WB össze vissza ugrál aszerint hogy merre nézel, nagyon próbálja jól eltalálni, ezzel csak az a baj hogy lehetetlen utólag helyrerakni.
Vízből mikor kiemeled a kamerákat a gopro hangja hamarabb tisztul ki, bár kisebb a különbség mint vártam.
Ami negatívum volt a DJI esetén az inkonzisztens audio szint. Van hogy tök jó a hangerő, van hogy vagy 10dBvel halkabb mint kellene.Van hogy tiszta az audio van hogy "tompa" (muffed?).
Használtam DJI Mikrofonnal párosítva, ott is tapasztaltam jelszint ingadozást. Ez klippről klippre változik, nem klippen belül.
Pozitívumok: az elképesztő üzemidő, nem volt melegedés probléma, a nagyobb dinamika és jobb low light amit már ismerünk
Meg ez most nem ázott be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazon Prime Video
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 9000 / 12300 / 13200 expo)
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest