- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
Khaosz55
üzenetére
Ezért nem estét írtam, hanem kevés fény esetén. A szenzor a képalkotás lelke, tegyük fel hogy ezeken a lencsék megegyeznek (pedig nem), vagy minimális eltérés van. Az ideális az 1 colos szenzor lenne és egy fényerős obi, de akkor meg napsütésben mindenképp kéne rá szűrő (napszemüveg) mert kiégnek a fényes részek, pl. felhők.
Hero 8-ban mint mondtam, csak egy negyed kisujjkörömnyi szenzor van, arra nem lehet normális képet vetíteni főleg 4k-ban, azzal bármit csinálsz csak maszatol. 11-től növelték a méretét, gondolom ott van (10>11) javulás a képeken a sötét részek tekintetében.Tuninger: éreztem hogy turpisság van abban a tesztben, azért bátorkodtam úgy kezdeni hogy "ez csak egy vélemény", úgy is sejtettem hogy merre húz a szíve hogy végig sem néztem.

A szenzorra nem azt írtam csak azon múlik minden, hanem hogy egy "nagyon fontos tényező". Három (ami már négy) alap fényező kell egy jó fotóhoz és az egyik a cmos. Amúgy egy fényképezőnél a lencse talán még fontosabb, de mivel az itt fix és ha maradunk a lenti három példánál, akkor tegyük fel hogy közel azonosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest