- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtygbr
újonc
Egy próbát megér:
Szóval egy használt goprot magammal vittem egy pár napos amerikai útra, aztán szerencsésen kinn maradt az úriembernél aki elszállásolt minket. Megkértem, hogy küldje utánam postán, de a csomag fennakadt a vámon.
Sajnos annak idején voltam olyan hülye, hogy az eredeti számlát nem kértem el, akitől vettem meg nem érem el semmilyen platformon.
Lényegében egy gopro 6 magyarországi vagy legalábbis eun belüli számlájára, vagyis annak szkennelt változatára lenne szükségem, hogy ne kelljen már a saját kamerámért kiperkálnom 30k-t.
Szerencsére nem képvisel olyan nagy értéket, ezért a számlára többnyire nem kerül fel a sorozatszám, a név meg teljesen mindegy mert úgyis használtan vettem.
Ennek ellenére nyilván senki nem akar önszántából belemenni egy ilyenbe, úgyhogy fizetnék is érte ha úgy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gamepad
- További aktív témák...
- A TÖKÉLETES Gamer egér! Nem csak gémereknek!!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.01
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest