Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kellcucc
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Pl.: ebayet nézve USA-ból legalább 6-10e ft a postaktg.
Nem használtam még GoProt, sőt egy akciókamerát se, viszont a hero 5-ről elég sok negatívat hallani, a hero 6 meg lényegesebben nagyobb teljesítményű. Nekem "megéri" még a mostani árért is beruházni egyre, mert valószínű évekig prémium minőség lesz és nem kell idő előtt váltanom.
Mivel most nem sos ennek a vásárlása (mondjuk télre lehet jó lenne a havas napokra), így kivárom a pénteket, hátha becsúszik 160 alá.
Én is nézegettem amazon/ebayen, de egy ekkora tétellel nem merem bejátszani, hogy fake vagy refurbished vagy bármi ellenkezőleg a meghirdetett információkkal szemben, akkor is ha van sok csillag meg értékelés az eladónál...Szerk: nem látom sehol 365-ért amazonon az 5-öst se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest