- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
egy kis update: mai napig nem kaptam új készüléket, sem visszatérítést pedig a post másnapján postára lett adva, majd 09.25-én kézbesítették is returcsomagként a telefont. Azóta készlethiányra hivatkozva csak várok, és a mai ügyfélszolgálattal való beszélgetés után azt a választ kaptam hogy legkorábban 11.19-11.24-e között kapnak újabb szállítmányt. Mindezt Hollandiába (KPN szolgáltató), számomra elég abszurd hogy két hónapba telik egy készülékcsere. Vagy tényleg nagyon nagy gáz van a Googlenél?
-
N_A_S
veterán
Amit találtam ott pont azt írja hogy nem kell a wipe ha kijön a stabil... mindegy, mert nincs szerencsém evvel a telefonnal. Mondhatni elég szarok a tapasztalataim, ugye írtam korábban hogy előfordult egyszer hogy nem kapcsolt be. Na most visszamentem a 14-re, gyorsan le is ellenőriztem a Google One offert, ami szépen vissza is jött. Reggelre vissza töltöttem a biztonsági mentést a felhőből (a 15 beta csinált ilyet, de hát gondoltam csak jó lesz). Erre ahogy felkeltem belépek a banki alkalmazásomba hogy újra regisztráljam a kártyám, ami közben elkezdett furán vibrálni a képernyő és ki is kapcsolt. Azóta sem tudom bekapcsolni
-
N_A_S
veterán
Errol tudsz valami hivatalos forrást is linkeln A Google -nél ezt találtam: Amikor a bétatesztelésre használt verzióra alkalmazza a stabil kiadás frissítéseit, korlátozott ideig (amíg nem alkalmazza a következő bétafrissítést) az adatok visszaállíthatatlan törlése nélkül is leiratkozhat a bétaprogramról.
-
N_A_S
veterán
15 bétáról wipe nélkül tudok majd frissíteni a hivatalosra?
-
N_A_S
veterán
A telefon tetejének élén mi van az ovális rész mögött? Valami szenzor?
-
N_A_S
veterán
Felraktam a bétát és azóta nem aktiválható a Google One kedvezményes 1 éves előfizetés.
Ezt az alsó vonalat nem lehet valahogy eltüntetni ami gesztus vezérlésnél megjelenik?
-
N_A_S
veterán
Valaki nyomul már Droid 15 betaval?
-
N_A_S
veterán
-
N_A_S
veterán
Tegnap megérkezett nekem is a Pixel 9 Pro. A Gemini Advanced AI és a nagyobb Google tárhelyet hogyan tudom aktiválni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen széket vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Új - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titan - Bontatlan - Szolgáltatófüggetlen
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest