Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
parzone
csendes tag
válasz
dorrie94
üzenetére
Szia!
Én már döntöttem.
Jövő héten el is adom a telefont. Nagy eséllyel csak a Vodafone hálózatán van ez a probléma és ott sem minden körzetben. Sajnálni fogom de telefonálnom kell,stabilan el kell hogy érjenek így nem tehetek mást mint eladom. Helyette Nothing phone 2 megrendelve. A nagy méret ami aggaszt de remélem legalább nem lesznek hálózati anomáliák. Ez a második pixel telefonom, az előzővel is voltak hálózati problémák de legalább elértek. Bejövő vagy kimenő hívásnál mindig leváltott 2G-re de legalább működött mint telefon. 4a5g. -
K82
őstag
válasz
dorrie94
üzenetére
Ha levált Edge-re egyértelmű jele annak h nem aktív a VoLTE.
Ellenőrizd és az eredménynek megfelelően lehet jelezni az üfsz-nek. -
micafighter
nagyúr
válasz
dorrie94
üzenetére
Ilyen gondoknál szinte mindig a VoLTE/VoWifi bekapcsolása szokott segíteni. Ha ezek mennek, nem szokott ilyen gond lenni. Ki lett már ez tárgyalva itt, a 7 és a 8 topikjában is. De ez minden telefont érint egyébként, nem csak a Google telefonjait. A magyar szolgáltatók kb csak iPhoneokon garantálják hogy VoLTE meg VoWifi menni fog, többi telefon esetében ez több/kevesebb munkát igényel usertol. Nekem Xiaomival meg Googlevel van tapasztalatom, Xiaominál elég egyszerű a helyzet mert szerviz menüből engedélyezed az opciót, bekapcsolod és kész. Google esetén picivel bonyolultabb, de root nélkül megoldható.
-
Celithrandi
addikt
válasz
dorrie94
üzenetére
cseréltess kártyát. Én pixel 6 és pixel 7 el se tudtam rendesen telefonálni. Kijöttek mértek mindent, de ok volt. Bementem kértem két sim cserét és minden megoldódott. Fél évig anyáztam a vodával és nem tudtam dolgozni rendesen, pedig csak egy 2 perces sim csere volt a gond

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kutya topik
- Gyúrósok ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Csepy