Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi84
senior tag
válasz
parzone
üzenetére
Ilyen problémája szerintem mindenkinek volt,de nem most hanem úgy 1,5 évvel ezelőtt.Biztos,h régió és hálózatfüggő,mert csak Magyarországon tapasztaltam.UK,Montenegró,Nepál,sehol semmi,csak a jó öreg agyarország..De nekem egy simcsere megoldotta,illetve azóta sztem frissitéssel is orvosolták.
-
dorrie94
újonc
Szia!
Ugyan ez a gondom nekem is, múlthét vasárnap vettem a Pixel 8at, azóta hol néma a hívásom, hol nem is kapom meg a hívást, de nemfogatottat nem mutat, hol pedig 30 perccel később jön az sms hogy volt egy nemfogadott hívásom, de volt olyan is amikor nem tudtak elérni mert azt mondta hogy nem vagyok elérhető, pedig nincs bekapcsolva a ne zavarjanak funkció. Illetve olyan is volt hogy egy másodpercig csörgött csak pedig a másik félnél vagy fél percig... Nagyon irritáló, erősen gondolkodom hogy elállok a telefontól mert egyre több bug van benne, és ha már hívásra sem használható, elég kellemetlen
U.I: most olvastam újra, neked E-simmel van bajod, neked pedig rendes SIM-mel
akkor végülis nem ugyan az a probléma, my bad
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csepy