Hirdetés
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
Nem tudtam, hogy haverok vagyunk, de legyen...
A gond az, hogy ez a telefon az ultrák ligájában játszik ezzel az árazással, és ott nagyon kevés, nem csak antutuban, (ami engem sem érdekel). (Meg mellette még viszi minden adatodat abból is pénzt csinál)
Egy hogy mennyire nehéz benne akkut cserélni nem tudom, de ha szoftveresen lekorlátozzák 80 százalékra, akkor sokra nem fogsz vele menni, és ha mondjuk egy annyi mint egy új középkat telefon a művelet+ugrik a vízállóság, akkor már amúgy sem biztos, hogy megéri majd egy 3-4 éves telefonnál.
És igen a telefon kompakt mérete az tényleg jó, vedd ha akarod, ccsak egyszerűen nem ér ennyit.
laci1892: NÉzd én nem annyira értem ezt frissítés mizériát, mennyiben jobb, hogy android 16 valami mint 15? pláne, hogy ha csak csúszik...Legyenek meg a biztonsági frissítések fél évente aztán annyi, nekem legalább is. (Nem mellékesen a google a végtelen pénzével, és hogy le fölözi a gyártók hasznát+ övék az android elég könnyen van azért)
tomboy0013: semelyik frissítésével nem volt gond, a Vivo/oppo elég jó frissítésekben, még ha cégként nem is tűnnek éppen korrektnek, és most az oppon is jönnek a havi frissítések, de nekem nem hiányoznának mondjuk ha ez 3-6 hónap lenne csak.. Anno note-n sem voltak gondok kivéve az utolsónál, attól belassult, talán ki sem javitották vagy nem tudom, de közben lett másik, csak meglepődtem, hogy annyi idősen megkapta a legújabb miui verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi