- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
Régi, htc desire hdról lementett térkép alkalmazást tettem fel az android 4.4.4et futtató cyanogenmod főzött romot futtató lg optimus 4x hd-mra, és tökéletesen működik az offline térkép lementése! Ha szeretnél offlinetérképet, írj bátran, segítek! (Root jog szügséges nagy valószínűséggel)
-
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Az új Google maps on nem lehet Utcanézetet csinálni ?
Például itt van ez a térkép : térkép
Nem birok a térképre utcanézetet tenni ?
köszi
-
qpidomx
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen már rá jöttem hogy nagyitgatok térképen és le lehet menteni szerencsére. Csak egyedül az a egy kérdés maradt h mikor majd offlineba használom térképet akkor helymeghatározás fog e mukodni?!
-
-
qpidomx
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt olvastam én is. De nekem nem Magyarországé kell..
-
-
qpidomx
tag
Üdv mindenkinek!
Úgy hallottam, lehet használni Google mapset offline. De csak térkép, és helymeghatározás működik úgy. Ez igaz? igen,hogyan kell beállítani? Úgy olvastam, tán wifivel be kell töltetni az adott országot/helyet, és az elmentődik. Így internet nélkül is lehet használni. Csak útvonaltervezés boltok stb nem mutatja. Nekem meg bőven elég lenne a az adott hely részletes útvonala, és hogy mutassa épp merre járok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs