Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Hujikolp
üzenetére
Megoldás: Maps-on belül, Beállítások -> Navigációs Beállítások- > Térkép megjelenítése -> Éjszaka.
Automatikus volt, átállítottam Éjszakára-ra.- A Sebességkorlát túllépését nem jelzi hang (ami ki/be kapcsolható lehetne)
Nem emlékszem, hogy van-e hangja a túllépésnek. Esetleg: nézd meg a Hang és beszéd -> Némítva / Figyelmeztetés / Feloldva kombinációt, nálad mi aktív.
Itt némítva volt, átraktam Feloldva-ra. Ez mi lenne? Feloldva... :-)
Ha a sebesség korlát változott az elmúlt időben, de más adatbázisban nem lett javítva (waze, openstreetmaps, etc), akkor a google sem frissíti.
A Waze-ben jó, én állíttattam be pár hónapja.
Amit lehet tenni, hogy megírod itt a hibás helyet és az openstreet-en frissítve lesz.Értsem ezt úgy, hogy "neked" reportoljak?
Köszi a tippeket! A változásokról majd beszámolok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- SzoftverPremium.hu
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk dokkolókat
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest