Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ugyanolyan droid, majdnem ugyanolyan telefon, és nem az abaj hogy az app nem kerül vissza, mert visszakerül, csak éppen az adatok nincsnenek benne. Nem értem azt miért olyan macera visszaállítani. ( nyilván ha aza helyzet amit mondasz az egyértelmű)
A fotóknál meg felkerül elvileg, mert a régi telefon látja az összeset, de az újnál belépve csak a fele van meg
A mentési útvonal pedig a gyári, belső tárhelyes DCIM.
Mindegy, nem erőltetem, ez egy fehér folt, azt hiszem mert nem csak én szívok vele, millió ilyen problémát olvasok mindenféle fórumokon ( megoldást kevesebbet), nem eőltetik a fejlesztők hogy megoldják, pedig meg lehetne, mert ennél bonyolultabb dolgok is működnek.
Pl a Viber mentésnél sem megy úgy minden ahogy kellene, pedig azt írja met mindent...Mindenesetre köszönöm szépen a választ és a segítséget!
Ja, az én gmail fiókjaimhoz ( van bőven) nekem is van mindhez rendelve más cím stb stb. Itt is pl a Xiaomi cloudhoz csináltam neki egy gyors freemail-os acc-t, nem szoktam mindenhová ugyanazt használni
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A mentési útvonal pedig a gyári, belső tárhelyes DCIM.