Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az App-k általában azért nem kerülnek vissza(már, ami nem kerül vissza), mert nem kompatibilisek az új rendszerrel, tehát amikor a biztonsági mentés készült, akkor még egy Android 8-as telód volt, most meg az új telón már pl. Android 11 van.
A mikor a fotók nem kerülnek visszaállításra, akkor gyakran az az oka, hogy a felhasználók pl. külső fényképező progikat használnak és/vagy külön beállítanak az alapértelmezettől (általában teló memória DCIM mappa) eltérő mentési helyet a képeknek (én volt, amikor SD kártyát adtam meg). A Fotók alapból nem látja ezen egyéni mappák tartalmát, azt külön hozzá kell adni, hogy oda is belekukkantson, ellenkező esetben nem is mennek fel a felhőbe egy szinkronnál...
A Google alkalmazásaihoz (Fotók, Drive, GMail stb stb) csak Gmail fiókhoz tartozó jelszó ismeretében lehet hozzáférni(tehát bejelentkezni). Természetesen, ha valaki megosztja a képeit (csak bizonyos user-ek vagy mindenki számára), akkor hozzá lehet férni a képekhez, de csak megnézheti, törölni nem tudja, mert így magához a Google fiókhoz nem fér hozzá.
UI: fontos képekhez (ami megismételhetetlen emlékeket stb stb tartalmaz, tehát nem pótolható), arról mindig csinálok másolatot SD kártyára vagy számítógépre.
Nekem az összes Gmail fiókom-hoz hozzá van rendelve egy másodlagos biztonsági email cím ill. biztonsági telefonszám, így ha valami csoda folytán valaki hozzáférne a fiókomhoz, kizárni nem tud, mert a jelszót csak a telóra kiküldött SMS-ben szereplő kóddal lehet módosítani, meg alapból tudom is, hogy valaki megpróbál bejelentkezni a fiókomba egy olyan eszközről/helyről, ami biztosan nem Én vagyok, akkor sem tud bemenni, még jelszó birtokában sem, mert ahhoz is küldi az SMS-kódot Google, mert új eszközről csak úgy enged bejelentkezni a Google...
-
A Google Drive-on is ott figyel a mentés, drive bejelentkezés után a meüben biztonsági másolatok alatt. Ez a "visszaállítósdi" úgy működik, hogy akkor lehet eszközölni, amikor egy új készüléket először helyezel üzembe avagy gyári visszaállítást eszközölsz rajta. Ilyenkor, amikor kéri, hogy kapcsolódj a nethez, majd add meg az email címed(ami értelemszerűen az legyen, ami korábban is volt) megjelenik egy felület a mentés visszaállítására, telótól, azon lévő Android-tól függően ez a felület és lehetőségek más és más lehetnek, de lényeg, hogy a visszaállítási folyamat közben van rá lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest