Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az App-k általában azért nem kerülnek vissza(már, ami nem kerül vissza), mert nem kompatibilisek az új rendszerrel, tehát amikor a biztonsági mentés készült, akkor még egy Android 8-as telód volt, most meg az új telón már pl. Android 11 van.
A mikor a fotók nem kerülnek visszaállításra, akkor gyakran az az oka, hogy a felhasználók pl. külső fényképező progikat használnak és/vagy külön beállítanak az alapértelmezettől (általában teló memória DCIM mappa) eltérő mentési helyet a képeknek (én volt, amikor SD kártyát adtam meg). A Fotók alapból nem látja ezen egyéni mappák tartalmát, azt külön hozzá kell adni, hogy oda is belekukkantson, ellenkező esetben nem is mennek fel a felhőbe egy szinkronnál...
A Google alkalmazásaihoz (Fotók, Drive, GMail stb stb) csak Gmail fiókhoz tartozó jelszó ismeretében lehet hozzáférni(tehát bejelentkezni). Természetesen, ha valaki megosztja a képeit (csak bizonyos user-ek vagy mindenki számára), akkor hozzá lehet férni a képekhez, de csak megnézheti, törölni nem tudja, mert így magához a Google fiókhoz nem fér hozzá.
UI: fontos képekhez (ami megismételhetetlen emlékeket stb stb tartalmaz, tehát nem pótolható), arról mindig csinálok másolatot SD kártyára vagy számítógépre.
Nekem az összes Gmail fiókom-hoz hozzá van rendelve egy másodlagos biztonsági email cím ill. biztonsági telefonszám, így ha valami csoda folytán valaki hozzáférne a fiókomhoz, kizárni nem tud, mert a jelszót csak a telóra kiküldött SMS-ben szereplő kóddal lehet módosítani, meg alapból tudom is, hogy valaki megpróbál bejelentkezni a fiókomba egy olyan eszközről/helyről, ami biztosan nem Én vagyok, akkor sem tud bemenni, még jelszó birtokában sem, mert ahhoz is küldi az SMS-kódot Google, mert új eszközről csak úgy enged bejelentkezni a Google...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (FOGLALVA)
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest