Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Az miért van, hogy szépen sunyin újra fent van az összes fotóm a Google fényképekben? Egyszer már töröltem mindet, alig 1GB-ot foglaltam a driveon. Most cseréltem telefont, válogattam képeket az sd kártyán, és feltűnt, hogy van olyan amit már rég töröltem. Ja, az sd-t meg nem is tettem bele az új telefonba!
Nézem a Drive-ot, 7GB foglalt. 2011-es képek is vannak rajta az exemmel, amiket anno mind töröltem, és a telefonon se voltak már fenn. Ezt honnan a k.anyjából szedte elő? Tehát a google se töröl igazából semmit, csak úgy csinál, mint a facebook. Végig ki volt kapcsolva a fényképek szinkronizálása, és az idei nyaralás telefonos képei is fent vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Automobilista 2
- VR topik
- Cudy routerek
- Google Pixel topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest