Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Én úgy tudom, hogy a 2MB alatti képeket hagyja csak változatlanul.
Engem még az idegesít benne, hogy a rendezett mappa struktúrát sem tartja meg, hanem időrendbe szedi a képeket. De ki emlékszik pl. arra, hogy mikor voltam az xy koncerten?
Így lehetetlen keresni rajta.
Családi fotókat is szépen mappákba rendszereztem, de ha feltöltöm biztonsági másolatként, majd újból le kell töltenem az összeset, akkor kezdhetem elölről a rendszerezést, ha csak nem a google drive-ba töltöm fel őket.Én ezek miatt kacsingatok inkább a Flickr felé. Ott 1TB van ingyen és nem konvertálgatja át a fotókat. Viszont most néztem hogy átnevezi őket úgy, hogy berak az eredeti név mögé még egy számsort is ha letöltöd. De pozitívum, hogy minden mappát külön albumba tölt fel. Viszont ez a negatívuma is, mert az almappákat is "kívülre" teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gamepad
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Linux haladóknak
- Shell script topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így lehetetlen keresni rajta.