Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome0001
senior tag
válasz
BigManus
üzenetére
Én leveleztem velük hasonló témakörben - lásd lentebb.
Nálunk a szitu az alábbi volt: nekem volt 200Gb-os előfizetésem, de beteltünk - főként feleségem sok videója miatt, gondoltam előfizetek az én 200Gb-os csomagom mellett a feleségemnek is egy 200gb-os csomagra).
Összeadva ez évi 2x10900 Ft, miközben évi 35990 Ft-ért már 2TB-os csomag van, és ha arra fizetsz elő mint családi admin, akkor azt acsalád összes többi tagja használhatja (mi 5-en vagyunk benne jelenleg).
Kár hogy nincs egy 500-1000Gb körüli csomagjuk szerintem, még akkor is ha a 2x200 és 2Tb-os csomag között nem olyan nagy az árkülönbség.For your question only one family member can share their storage, this means that if the storage sharer (storage manager) has 200 GB, that will be the storage space for the entire family group. If you have individual storage purchase aside from the storage space that the storage manager has, it will not be shared to the family. It will only increase your personal storage space.
Tehát nem az összes családtag fog tudni 400-at használni megosztva, hanem a family administrator 200-asán osztozik a család összes tagja, és akinek további 200-as előfizetése van, ő csak maga fogja tudni használni a 200Gb-os csomagot, de a család többi tagjával nem osztozik rajta.
Értelemszerűen ezesetben a feleséged nem fogja a családi tárhely 200GB-osát foglalni addig, amíg neki be nem telik a saját 200gb-ja-> legalábbis én így értelmezem, de javítsatok ki ha tévedek.
If one of the family members wants to buy a personal storage space, you would need to turn off the storage sharing, purchase the individual storage then turn on the storage sharing feature.
Each member of the family group gets 15 GB of personal storage space for their files: A family member’s files fill up their personal space first.There's also shared storage split between everyone in your family group: After a family member's personal storage gets filled up, their files count toward the shared storage space. Family members can use as much of this available storage as they want.Others in your family won’t have access to your files unless you share them directly.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Alkoholista nevelde
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest