-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Sztem lesz itt olyan, aki hamarabb is tudja tesztelni.
Kütyübolond vagyok, gyűjtögető életmódot folytatok. Egy működő kütyü eladása nekem fizikai fájdalmat okoz. A Nokia 6210i -től az összes telóm megvan. Maradjunk annyiban, hogy nagyon szívesen kölcsönadom az Ultrát! Ha nem tetszik, akkor visszaadod, ha tetszik, akkor veszel magadnak egyet és utána adod vissza az enyémet. Ha beszarik, akkor úgy tekintem, mintha nálam szart volna be. Így megfelel? Gyere bitpork -hoz a talira és megkapod.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Nem teljesen értem. Kell egy kezelő felület, de ettől még közvetlenül csatlakozik a routerhez. Én azért vettem az Ultrát, mert ahhoz a dobozban adják a Lanos tápot. Az ilyen fix eszközöknél inkább a Lan -t preferálom.
Szóval, ha a vezérlő eszközről megmondod neki, hogy mondjuk a YT -ról játszon le valamit, akkor utána a streamet közvetlenül a routeren keresztül szedi, nem a vezérlő eszközön keresztül. Amíg nem változtatsz a streamen, addig a vezérlő eszköz független a lejátszástól.
A HBO Max tudomásom szerint castolható, de ezt csak csütörtökön tudom neked kipróbálni. Ha jönnél a főfaluba, akkor oda tudnám adni neked az Ultrát tesztelésre, mert én már nem használom.[ Szerkesztve ]
-
vacs
Topikgazda
-
Somatom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED91 MiniLED 4K 120 Hz , 3ms Gaming TV / Play Station & XBox Támogatás!
- LG 75NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- LG 75" Qned813RE 4K UHD Qned SMART 120HZ Gaming TV PS/Xbox Támogatás!
- SPC SM900 mikrofon
- -ÚJ- Razer Barracuda Pro Bluetooth + 2.4 Ghz Vezeték Nélküli Fülhallgató GARANCIÁLIS 2027.01.22-ig