Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniplet
csendes tag
válasz
Antigabo
üzenetére
Üdv!
Látom, már megoldottad valahogy, de azért leirom, nekem hogy sikerült.
Indito parancsikon tulajdonságok, és a cél mezőbe ez van beillesztve:"C:\Documents and Settings\xxxxx\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --enable-gpu-rendering --disk-cache-dir="d:\ChromeCache"
Az xxxx természetesen a saját felhasználói nevet jelenti, illetve egy hardveres gyorsitási kapcsoló is be van illesztve a cache-t áthelyező parancs elé.
Nekem, tökéletesen műxik xp alatt, de előtte mindenképpen hozd létre az új mappát a másik meghajtón.
Sokáig szenvedtem én is vele, mert ha nem a pontos helyen van szóköz, vagy kötőjel, már ugrik az egész. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Antigabo
üzenetére
Szerintem ugyan az... A parancsikonhoz kell hozzáírni.
Olvasgass... Ha egyik sem jó, akkor végképp nem tudom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Antigabo
üzenetére
Használni kéne a keresőt. Erre találták ki.

Lényegében a dir után azt adod meg, ahová tenni szeretnéd. A méretet pedig nem muszáj bántani.
-
TRob1
veterán
válasz
Antigabo
üzenetére
Ha gondolod, itt egy kis olvasnivaló érdekességképp. Lehet hogy ezzel el tudod dönteni érdemes-e kipróbálni vagy inkább jobb ha távoltartod magad tőle.

Mi a plusz a Google Pluszban -
TRob1
veterán
válasz
Antigabo
üzenetére
Igen, bevallom, Én vagyok az az ember aki nincs fenn a fércbukkon, ellenben a gugli pluszon meg igen, bármekkora szégyen is ez.

(#10690) DS39:
Azért erre még mérget ne vegyél. Amúgy meg szerencsére a plusznak nem is célja hogy a tízenéves, épp xartam, lájkolod? generációt csábítsa bárhová is. Sőőőőt...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Nem feltétlen rád gondolok, csak úgy általánosságban, ismerve a mai divatot és fiatalságot