Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jaja, ez tény, valóban meg kell válogatni a kiegészítőket.
Konkrétan nem tudom, melyiktől kezdett lassulni, valahogy nem volt kedvem kutatásokat végezni ezzel kapcsolatban, de mondjuk odafigyeléssel tényleg nem fog belassulni. Csak ezért zavar, hogy a legtöbb olyan dologra, ami Operánál alapbeállítások közé tartozik, bővítményt kell használnom, mert ezáltal tulajdonképpen arra vagyok rákényszerítve, hogy a kiegészítő fejlesztőjére bízzam magam mind a kiegészítő kódjának minőségét, mind biztonságot illetően.
Na meg mióta az általam írt kiegészítőnél kiderült, hogy sima http-re vonatkozó engedélybeállítás esetén (manifest.json-ban) hozzáférek https-es oldalak tartalmához is (legalábbis azokéhez mindenképp, amelyeket beállítottam a "matches" résznél a content scriptek esetén), azóta kicsit ferde szemmel, gyanakodva tekintek a kiegészítőkre. Tényleg, ma utána is nézek, ilyet hol lehet jelenteni a Google-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Konkrétan nem tudom, melyiktől kezdett lassulni, valahogy nem volt kedvem kutatásokat végezni ezzel kapcsolatban, de mondjuk odafigyeléssel tényleg nem fog belassulni. Csak ezért zavar, hogy a legtöbb olyan dologra, ami Operánál alapbeállítások közé tartozik, bővítményt kell használnom, mert ezáltal tulajdonképpen arra vagyok rákényszerítve, hogy a kiegészítő fejlesztőjére bízzam magam mind a kiegészítő kódjának minőségét, mind biztonságot illetően.