Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem volt még időm belemélyedni.
Az értesítős rész miatt komolyabban ráfeküdni a MooTools-ra gondolom elég melós lenne. A jQuery-t már viszonylag jól vágom, az nekem jobban feküdne.
Eleve meg is kellene akkor értenem az egész kódodat, de csak miután a MooTools-szal simán elboldogulok - habár az csak nem lehet már olyan nehéz...
De gondolom az idők során az értesítős rész elég komplex lett. Még azért persze meggondolom.
Mondjuk azt még nem tudom, egész pontosan melyik részek hibádznak Opera alatt, de ahogy leírtad, meg ahogy tapasztaltam is, ott eléggé hajtépős a problémák felderítése és megoldása is.Akkor az esetleg megoldható, hogy egy részleges verziót megnyiss Operára?

Nekem meg még szerintem sok Opera-felhasználónak (már amennyi van (mi hárman hunfatallal, Penge_4-gyel biztos használnánk
), és aki tudna a kiegészítődről) legalábbis egy ilyen billentyűkombós cuccos elég jól jönne, és a tiédben mindegyik tökéletesen megvan, tehát akár már alkalmazható is lenne.
Én az értesítős cuccost annyira nem hiányolom egyelőre, jól megvagyok nélküle az e-mailes értesítés miatt.
Megköszönnénk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk azt még nem tudom, egész pontosan melyik részek hibádznak Opera alatt, de ahogy leírtad, meg ahogy tapasztaltam is, ott eléggé hajtépős a problémák felderítése és megoldása is.
), és aki tudna a kiegészítődről) legalábbis egy ilyen billentyűkombós cuccos elég jól jönne, és a tiédben mindegyik tökéletesen megvan, tehát akár már alkalmazható is lenne.