- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem volt még időm belemélyedni.
Az értesítős rész miatt komolyabban ráfeküdni a MooTools-ra gondolom elég melós lenne. A jQuery-t már viszonylag jól vágom, az nekem jobban feküdne.
Eleve meg is kellene akkor értenem az egész kódodat, de csak miután a MooTools-szal simán elboldogulok - habár az csak nem lehet már olyan nehéz...
De gondolom az idők során az értesítős rész elég komplex lett. Még azért persze meggondolom.
Mondjuk azt még nem tudom, egész pontosan melyik részek hibádznak Opera alatt, de ahogy leírtad, meg ahogy tapasztaltam is, ott eléggé hajtépős a problémák felderítése és megoldása is.Akkor az esetleg megoldható, hogy egy részleges verziót megnyiss Operára?

Nekem meg még szerintem sok Opera-felhasználónak (már amennyi van (mi hárman hunfatallal, Penge_4-gyel biztos használnánk
), és aki tudna a kiegészítődről) legalábbis egy ilyen billentyűkombós cuccos elég jól jönne, és a tiédben mindegyik tökéletesen megvan, tehát akár már alkalmazható is lenne.
Én az értesítős cuccost annyira nem hiányolom egyelőre, jól megvagyok nélküle az e-mailes értesítés miatt.
Megköszönnénk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk azt még nem tudom, egész pontosan melyik részek hibádznak Opera alatt, de ahogy leírtad, meg ahogy tapasztaltam is, ott eléggé hajtépős a problémák felderítése és megoldása is.
), és aki tudna a kiegészítődről) legalábbis egy ilyen billentyűkombós cuccos elég jól jönne, és a tiédben mindegyik tökéletesen megvan, tehát akár már alkalmazható is lenne.