- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
idegen lény
üzenetére
Te figyelj, idegen lény, rájöttem, hogy te most biztos szopatni akarsz minket, ezt azért már te sem gondolhatod komolyan.
A Google-nek egy egész komoly családnyi terméke van, gyorsan nézd át az egész palettát, még mielőtt heves izgalmadban szívrohamban összeesel, várván a Google által az emberiségre mért végső csapást. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#5488): gondolom ezt a csodálatos idézetet is a kedvenc rendkívül hiteles, de inkább szánnivaló forrásaidból szedted. Figyelj, van egy javaslatom, inkább menj el vidékre földet kapálni, az elég jól levezetné a felesleges energiáidat, vagy csak kezdj el készülni a legközelebbi Ironman versenyre, tuti nem lesz fölös energiád egy darabig ilyen baromságokat terjeszteni.
Lassan kezdesz tényleg rossz hatással lenni a fórumra.
Figyelmeztető üzenetet kéne kitenni a topic elejére: "Figyelem, nyomatékosan felhívjuk mindenki figyelmét, hogy rosszindulatú idegen lények zavarhatják meg a fórumlátogatók nyugalmát!"
=======
(#5492) ntomka: "Szerintem te Tibii91 vagy másik nick-kel.
"
Azért ez szerintem durva sértés Tibi felé.
=======
(#5489) Tibii91: Dehogyis, inkább minden napra egy meglepetés, feltehetem a kérdést, és egyből meg is kapom a választ: "van még lejjebb? Igen, mindig van lejjebb."

=======
(#5490) hunfatal:
"Én jókat röhögök. Biztos Google részvényes."
Én is jókat röhögök, de a mondat második felére, háát... szerintem inkább izé, hogy is mondjam, nem Google részvényes, hanem őőő... hogy is hívják a növényeknél azt a részt, ami rögzítésre és tápanyag-felvételre szolgál? Ja igen, megvan, GYÖKÉR.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Google-nek egy egész komoly családnyi terméke van, gyorsan nézd át az egész palettát, még mielőtt heves izgalmadban szívrohamban összeesel, várván a Google által az emberiségre mért végső csapást. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)