Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Van-e még?
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Még jó, hogy Opera javára.
Nálam teljesen egyértelmű, hogy sokkal gyorsabb, és az a durva, hogy pont most próbálgattam úgy, hogy Operában jelenleg asszem kb. 35 fül van megnyitva, és MÉG ÍGY IS sokkal gyorsabb az általános böngészés során, mint a Chrome akár egyetlen tabbal. Azért az mondjuk nagyon nem mindegy. 
Szóval hogy összegezzük: nem nagyon tudok olyat mondani a Chrome javára, ami miatt szívesebben használnám, mint az Operát.
Még jó, hogy ezt egy Chrome-topicban írjuk. 
Volt egy időszak, amikor átszoktam a Chrome-ra, mert idegesített egy-két Gmailnél és Fácsénál jelentkező bug az Operában, de úgy tűnik, ezeket kijavítgatták, mert az aktuális verziónál egyáltalán nem tapasztalok ilyen jellegű hibákat.
Mondjuk az még néha előjön, amit az Opera topicban említettem, hogy amikor már alig marad kábé szabad fizikai memória a sok egyszerre megnyitott fos miatt, akkor engedélyezett JavaScript esetén behülyül néhány oldal, főleg a PH!.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minecraft
- DJI topic
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam teljesen egyértelmű, hogy sokkal gyorsabb, és az a durva, hogy pont most próbálgattam úgy, hogy Operában jelenleg asszem kb. 35 fül van megnyitva, és MÉG ÍGY IS sokkal gyorsabb az általános böngészés során, mint a Chrome akár egyetlen tabbal. Azért az mondjuk nagyon nem mindegy.