Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Még jó, hogy Opera javára.
Nálam teljesen egyértelmű, hogy sokkal gyorsabb, és az a durva, hogy pont most próbálgattam úgy, hogy Operában jelenleg asszem kb. 35 fül van megnyitva, és MÉG ÍGY IS sokkal gyorsabb az általános böngészés során, mint a Chrome akár egyetlen tabbal. Azért az mondjuk nagyon nem mindegy. 
Szóval hogy összegezzük: nem nagyon tudok olyat mondani a Chrome javára, ami miatt szívesebben használnám, mint az Operát.
Még jó, hogy ezt egy Chrome-topicban írjuk. 
Volt egy időszak, amikor átszoktam a Chrome-ra, mert idegesített egy-két Gmailnél és Fácsénál jelentkező bug az Operában, de úgy tűnik, ezeket kijavítgatták, mert az aktuális verziónál egyáltalán nem tapasztalok ilyen jellegű hibákat.
Mondjuk az még néha előjön, amit az Opera topicban említettem, hogy amikor már alig marad kábé szabad fizikai memória a sok egyszerre megnyitott fos miatt, akkor engedélyezett JavaScript esetén behülyül néhány oldal, főleg a PH!.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam teljesen egyértelmű, hogy sokkal gyorsabb, és az a durva, hogy pont most próbálgattam úgy, hogy Operában jelenleg asszem kb. 35 fül van megnyitva, és MÉG ÍGY IS sokkal gyorsabb az általános böngészés során, mint a Chrome akár egyetlen tabbal. Azért az mondjuk nagyon nem mindegy.