- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Számomra ennyi alapján egyáltalán nem egyértelmű, hogy ez a Catalysthoz köthető.

Itt viszont találtam egy AMD-s fórumot, amin erről írnak: [link]
Egyébként a 10010-es számú eseményazonosítóhoz itt is hatmilliókétszázötvenkettőezer-háromszáznégy hibalehetőséget írnak: [link].
De itt a topicban konkrétan arról beszélnek, hogy a 11.4, ill. 11.5-höz köthető, bár ott sem hoznak fel rá konkrét bizonyítékot. Az AMD Catalyst driverek topikjában nem találtam erre vonatkozó infót.Persze simán elhiszem, hogy a 11.5-höz köthető, de nem tudom, hogy a gyakorlatban ez jelent-e valami ténylegesen észlelhető bugot azontúl, hogy beírja ezt az üzenetet az eseménynaplóba.
Valaki ezt írja: "It only gets written to the events log when the system is shutdown."Arról viszont nem beszéltél, hogy te személy szerint észleltél-e valami konkrét bugot azonfelül, hogy ezt láttad az Eseménynaplóban, csak annyit írtál, hogy "bugos" - miért is? (persze az is bug, ha baromságokat ír az Eseménynaplóba (ha tényleg ez teszi), de ha más zavaró hibát nem tapasztalsz, akkor lehet, hogy annyira nem rossz a helyzet
)===
(#5362) Tibii91:
"A telepizsd és tilzsd szónál fél percre elvesztettem az eszméletem."
Ja, ennél én is kicsit megszédültem.
Majd nézd már meg Te is plíz, hogy nálad ír-e ilyesmit az Eseménynapló (Start - Futtatás - eventvwr ), mint amit w333 ír, már kíváncsi vagyok, addig nem pakolom fel, amíg ki nem derül.

Köszi!
===
Szerk.: OFF.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest