Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én mindig is Chrome-párti voltam.
Legfőképpen azért, mert az asztali gépemen anno semmilyen más böngésző nem "futott".
(Tudom, hogy ezt nehéz elhinni, de: Őskonfig, munkagép (nem Weimar)- ergo tele van, mint a kinti budi...stb.
Az IE8 ha 3 perc után bejön, akkor fél percenként kiírja, hogy nem válaszol, a FF ugyanez...esetleg az Opera volt még jó.)Mióta megvan ez a leptopkompjúter, már nincsenek ilyen gondok, azon a fentiek bármelyike viszonylag gyorsnak mondható- kivéve a Chrome-ot, ami elementárisan gyors.

Ezt a Chrome-összeomlást az A manóba! körítéssel eddig összesen kb. 3-szor láttam, és csak asztalin. Chrome 8 lehetett, asszem.
A laptopon a 9-es stabilról indultam, most a 11-es betat nyúzom, soha nem fordult még elő.Bevallom, én néha azért szoktam 1-2 órára FF-ot használni, hogy lássak valami szebbet is.

A Chrome gombjai, meg az egész mindensége, annyira egyszerű, fapados, hogy...nagyon.
1,5 éve használom, hogy ez miért csak most jött le??hunfatal: Bizony.

Bár a gyorsasága néha feledteti velem ezt a spártai (alpári?!) egyszerűséget, de azért a minimáldesign-nak is van határa...
Szerk.: Egy normális ember ettől a géptől fél perc után sírva állna fel.
Öcsém már hozzá van szokva, ő nem is tud róla, hogy ennél vannak jobb gépek is.
Jóvan, ha nem hiszitek el, fel fogok venni egy videót az IE8 itteni "működéséről":![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Opel topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)