Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én mindig is Chrome-párti voltam.
Legfőképpen azért, mert az asztali gépemen anno semmilyen más böngésző nem "futott".
(Tudom, hogy ezt nehéz elhinni, de: Őskonfig, munkagép (nem Weimar)- ergo tele van, mint a kinti budi...stb.
Az IE8 ha 3 perc után bejön, akkor fél percenként kiírja, hogy nem válaszol, a FF ugyanez...esetleg az Opera volt még jó.)Mióta megvan ez a leptopkompjúter, már nincsenek ilyen gondok, azon a fentiek bármelyike viszonylag gyorsnak mondható- kivéve a Chrome-ot, ami elementárisan gyors.

Ezt a Chrome-összeomlást az A manóba! körítéssel eddig összesen kb. 3-szor láttam, és csak asztalin. Chrome 8 lehetett, asszem.
A laptopon a 9-es stabilról indultam, most a 11-es betat nyúzom, soha nem fordult még elő.Bevallom, én néha azért szoktam 1-2 órára FF-ot használni, hogy lássak valami szebbet is.

A Chrome gombjai, meg az egész mindensége, annyira egyszerű, fapados, hogy...nagyon.
1,5 éve használom, hogy ez miért csak most jött le??hunfatal: Bizony.

Bár a gyorsasága néha feledteti velem ezt a spártai (alpári?!) egyszerűséget, de azért a minimáldesign-nak is van határa...
Szerk.: Egy normális ember ettől a géptől fél perc után sírva állna fel.
Öcsém már hozzá van szokva, ő nem is tud róla, hogy ennél vannak jobb gépek is.
Jóvan, ha nem hiszitek el, fel fogok venni egy videót az IE8 itteni "működéséről":![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Metal topik
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)