Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Való igaz, hogy az én 320-as winyómon csak a 64 bites W7 van, meg a kis 1,5 gigás mappám.
Semmi más.
(Az, hogy 320-as, nem azt jelenti, hogy rakd tele mindennel).
És naponta használom a lemezkarbantartót, stb- próbálom megőrizni a gyári állapotában, ugyanis nem szeretném, ha vesztene a gyorsaságából.
Nyilván ez is hozzájárul ahhoz, hogy a masinám még így, egy hónaposan is szinte olyan gyors, mint az első bekapcsoláskor. Csak a boot-idő több valamennyivel.
És ez pedig ahhoz járul hozzá, hogy a Chrome eszeveszett gyors.
Az igazat megvallva, ezen a gépen a FF és az IE9 sem lassú, de miért ne használnám ki teljesen?A PH!-t nekem kb. 0,5 sec alatt betölti, úgy, hogy a kis karika sem forog, ami jelezné, ha tölt.
A Logout egy hajszálnyival lassabb, de az sincs 1 sec.Igazából nekem egy olyan program kéne, amivel össze tudnám mérni, hogy melyik böngésző milyen gyorsan tölti be az egyes oldalakat.
Tuti, hogy van ilyen program, csak eddig lusta voltam letölteni.
Egyébként erről a gépről van szó, csak hogy ne a levegőbe beszéljek.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest