Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Feltennék, egy engem roppant zavaró problémát, hátha valakinek van valami ötlete a megoldásra. Arról van szó, hogy időnként, jellemzően egy-egy Chrome frissítés után, a You Tube videóknál, az automatikus fordítás nem működik. Az angol felírat az látszik ha bekapcsolom a felírat opciót, de ha a beállításoknál aktiválom az automatikus fordítást magyarra, de bármelyik más kiválasztott nyelvvel is ugyanez a helyzet, semmilyen felírat nem jelenik meg.
Próbáltam már az összes bővítményt ilyenkor kikapcsolni, majd egyesével vissza, de akkor se működik. Azután pár nap elteltével általában, egyszer csak újra működik a fordítás.
Most megint kb. három napja nem. Ugyanezt tapasztalom a többi telepített böngészőnél is, de az lehet, hogy amiatt van, hogy mindnél be van kapcsolva a szinkronizálás, és a Chrome az alapértelmezett, tehát azzal szinkronizálnak.
Ha valakinek lenne valamilyen megoldása, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest