Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok.
Nálam valami baj van a chrome böngészővel január óta, eddig hallogattam most már felteszem itt a kérdésem videót is megosztom hátha tudja valaki hogy ez micsoda mert szavakat nem találok rá, kénytelen vagyok azóta Firefox-ot használni mert ilyen hiba van nálam amit nem is tudok értelmezni: [link]
Görgetés közben jön elő ez a hiba és ahogy görgetek az egérrel abbahagyja aztán újra görgetek és megint igy ugrál a tartalom és ezt szinte az egész facebook kezdőlapon csinálja, még egy érdekesség hogy csak a facebook weboldalán történik ez, más weboldalon nem.
Chrome a legújabb verzióját használom, alapértelmezett beállításokkal semmi extra nincs feltelepítve amitől meghülyülne.
Minden szükséges driver naprakész állapotban van.Valaki tapasztalt hasonlót, esetleg van erre megoldás? Mert én már nagyon régóta chromes vagyok és hiányzik.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- D-Link DIR-860L
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest