Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• edeleny

őstag

válasz mikk2000 #32286 üzenetére

Háát...
    Zártam már ki magam a Gmail-ról!
    Rémálom a Google-val levelezni!

Nyilván arra kell gondolni, hogy mindig mindenki az összes Google szolgáltatást használja.
    Nálam nincs hozzárendelve bankkártya. Viszont a telefonra szépen küldözgeti a kétlépcsős dolgokat!

Van egy PC, asztali gép, ami úgymond az "enyém". Ez a fő számítógép. A Chrome-ba én vagyok belépve, a Gmail nálam nyílik meg! A telefonom ezzel szinkronizál! Így akármit csinálok az én jelszavam nem jeleníti meg. (A telefonomon se)
    DE
    Vendégként a család többi tagjának a Gmail-ja benne van a Chrome-ba, az ő jelszavukat megjeleníti.

A fiam PC-én ugyan ez a helyzet, csak az a gép az ő telójával van összekötve, alapértelmezettként ő jelentkezik be a Chrome, Gmail-ba Ott az ő jelszava nem jelenik meg, de mivel én is léptem már be onnan, az enyémet megjegyezte... , most vagy :), vagy :(

"A google fiók kezelésnél a jelszót max módosítani tudod, a jelszó megadása után."

Most vagy szerencsém volt, vagy nemtudom, de jelszóváltoztatás előtt ki írta a mostani jelszót! A jót, mert kipróbáltam....

Új hozzászólás Aktív témák